Matthew Perry nem emlékszik a Jóbarátok forgatásaira - Annyira be volt állva

drog Jóbarátok alkohol Matthew Perry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sztárja sosem titkolta, hogy voltak gondjai az alkohollal. Mindig őszintén beszélt a problémáiról, most pedig azt is elárulta, hogy milyen következményekkel járt a függősége.

Matthew Perry a Jóbarátok forgatása alatt is alkohol-és drogfüggőséggel küzdött. Ez meg is látszott rajta akkoriban, hiszen hihetetlenül vékony és beesett volt az arca.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Kempin

Rengeteg kezelésen járt, mire végül felül tudott emelkedni a függőségén, de a sok éves rombolás nem maradt következmények nélkül. A BBC Radio 2-nak adott interjújából kiderül, hogy pontosan milyen problémákat is okozott neki a függősége.

Forrás: AFP

A beszélgetés során megkérdezték tőle, hogy melyik volt a kedvenc Jóbarátok epizódja, mire Matthew bevallotta, hogy három évad forgatására még csak nem is emlékszik!

„Nem voltam magamnál abban az időszakban. Nagyjából a harmadik és hatodik évad között minden kiesett” - ismerte el a színész.

Bár néha még felröppennek pletykák arról, hogy visszaesett, Matthew már teljesen összeszedte magát. Hamarosan be is mutatják új színdarabját Londonban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.