Cindy Crawford szexi combokat villantott

Forrás: Instagram/Cindy Crawford -
szexi régi fotó comb Cindy Crawford villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell egy fiatalkori fekete-fehér fotón mutatta meg, milyen kívánatos volt fénykorában.

Cindynek nem kellene bizonygatnia, hogy milyen gyönyörű volt egykoron, most mégis megtette. A modell egy fiatalkori fotót posztolt - biztos nosztalgikus hangulatban volt. Cindy hosszú szexi combjain a rajongók is bőszen legeltethették a szemüket.

Forrás: Instagram/Cindy Crawford
Kikezdett egy női rabtársa Lagzi Lajcsival http://www.life.hu/sztarok/20160127-galambos-lajos-a-frizbi-cimu-musorban-meselte-el-hogy-kikezdett-vele-egy-rabtarsa.htmlGalambos Lajos 125 napot töltött előzetesben, az ott töltött idő részleteiről pedig hamarosan könyvben is beszámol. A zenészt nagyon megviselték a történtek, ráadásul egy rabtársa is kikezdett vele. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCsak a csodán múlott, hogy Ellie Goulding nem halt meghttp://www.life.hu/sztarok/20160127-ellie-goulding-norvegiaban-majdnem-eletet-vesztette-baratjaval.htmlA népszerű énekesnő komoly veszélybe került, amikor egyik barátjával Norvégia hóval borított tájain kirándult. TV + Sztárok--Norbi: "Egy hozzám köze álló személy lopott meg"http://www.life.hu/sztarok/20160127-kozeli-ismerose-lophatta-el-schobert-norbi-telefonjat.htmlMint már megírtuk, saját nappalijából lopták el Schobert Norbi telefonját. A fitneszguru 500 ezer forintot ajánlott annak, aki visszajuttatja a Rubint Réka aktképeit is tartalmazó készüléket. Ám Norbinak nemcsak az intim családi fotók miatt fontos, hogy visszakapja a telefont, hanem mert szeretne a tolvaj szemébe nézni, aki nagy valószínűséggel a közeli ismeretségi köréből került ki. TV + Sztárok--A TV2 bocsánatkérésre kötelezi Alekoszthttp://www.life.hu/sztarok/20160127-a-tv2-bocsanatkeresre-kotelezi-alekoszt-a-dal-kapcsan-tett-nyilatkozataert.htmlKiverte a biztosítékot Alekosz A Dal kapcsán tett nyilatkozata. Az Édes élet szereplője azt szeretné, és ennek Facebook-posztban adott hangot, ha hazánk kizárólag magyar származású előadókat versenyeztetnének az Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutásért. TV + Sztárok--Jeff Bridges bátran mutatkozik fürdőnadrágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160126-jeff-bridges-amerikai-szinesz-furdonadragban-mutatkozott.htmlAz Oscar-díjas színészt a tengerparton fotózták le, miközben feleségével együtt sziesztázott. A 66 éves Jeff még most is jól tartja magát. TV + Sztárok--Matthew Perry nem emlékszik a Jóbarátok forgatásaira - Annyira be volt állvahttp://www.life.hu/sztarok/20160126-matthew-perry-nem-emlekszik-harom-evad-forgatasara.htmlA Jóbarátok sztárja sosem titkolta, hogy voltak gondjai az alkohollal. Mindig őszintén beszélt a problémáiról, most pedig azt is elárulta, hogy milyen következményekkel járt a függősége. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.