Norbi: "Egy hozzám köze álló személy lopott meg"

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
telefon Schobert Norbert lopás
Mint már megírtuk, saját nappalijából lopták el Schobert Norbi telefonját. A fitneszguru 500 ezer forintot ajánlott annak, aki visszajuttatja a készüléket. Ám Norbinak nemcsak az intim családi fotók miatt fontos, hogy visszakapja a telefont, hanem mert szeretne a tolvaj szemébe nézni, aki nagy valószínűséggel a közeli ismeretségi köréből került ki. 

„Mivel nem járnak idegenek a lakásunkban, biztos vagyok benne, hogy velem kapcsolatban álló ismerős, munkatárs vagy szerelő lehetett az aljas ember, aki meglopott. Nem is a telefonom a fontos, hanem, hogy kiderüljön, kiben nem bízhatok meg a jövőben. Ha a jutalomnak köszönhetően, amit felajánlottam, megkerül a telefonom, azonnal felgöngyölítem, ki volt az eladó, honnan jutott a vásárlóhoz. Ezért is írtam ki az IMEI-számát a Facebookra, mert ott sokan látják, és mivel nem sok ilyen telefon van a piacon, jó esély van rá, hogy megkerül" - nyilatkozta Norbi a Life.hu-nak.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

A TV2 bocsánatkérésre kötelezi Alekoszthttp://www.life.hu/sztarok/20160127-a-tv2-bocsanatkeresre-kotelezi-alekoszt-a-dal-kapcsan-tett-nyilatkozataert.htmlKiverte a biztosítékot Alekosz A Dal kapcsán tett nyilatkozata. Az Édes élet szereplője azt szeretné, és ennek Facebook-posztban adott hangot, ha hazánk kizárólag magyar származású előadókat versenyeztetnének az Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutásért. TV + Sztárok--Jeff Bridges bátran mutatkozik fürdőnadrágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160126-jeff-bridges-amerikai-szinesz-furdonadragban-mutatkozott.htmlAz Oscar-díjas színészt a tengerparton fotózták le, miközben feleségével együtt sziesztázott. A 66 éves Jeff még most is jól tartja magát. TV + Sztárok--Dióssy Klári: "Jakupcsek Gabi sok sikert kívánt nekem"http://www.life.hu/sztarok/20160127-diossy-klari-jakupcsek-gabi-sok-sikert-kivant-nekem.htmlAhogy megírtuk, Jakupcsek Gabriellától Dióssy Klári vette át a Ridikül műsorvezetését. A tévés kapott hideget-meleget az első adás után. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi exkluzív: "Soha nem sírtam a börtönben"http://www.life.hu/sztarok/20160126-lagzi-lajcsi-hajdu-peternek-adott-interjut-a-frizbiben.htmlGalambos Lajos, az ország Lagzi Lajcsija vádemelés előtt áll, szabadlábon védekezhet. A zenész saját házában Hajdú Péternek adott exkluzív interjút. TV + SztárokOrigoAlexa visszatér az Éjjel-Nappal Budapestbehttp://www.life.hu/sztarok/20160126-enb-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploje-visszater-a-sorozatba.htmlHosszú hetek után ma este visszatér az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplője, Alexa.TV + Sztárok--Tényleg besúgót raktak Lagzi Lajcsi zárkájába?http://www.life.hu/sztarok/20160126-galambos-lajos-melle-besugot-ultettek-a-zarkaba.htmlGalambos Lajos hamarosan könyvben írja meg a börtönben eltöltött 125 nap részleteit, arról is beszámol majd, miért gondolja, hogy besúgó volt a cellatársa. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.