Hugh Jackman örül az Oscar-botránynak

Forrás: AFP/Niklas Halle'n -
Oscar-gála bojkott Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész szerint igenis fontos beszélni arról, hogy egyetlen fekete bőrű jelölt sincs a listán. Ez a bojkott talán beindítja a kommunikációt.

A 47 éves Hugh Jackman is elmondta a véleményét az Oscar-gála körül kialakult botrányról. Egyre több színész csatlakozik az #OscarSoWhite nevű mozgalomhoz, amivel az ellen tiltakoznak, hogy második éve nincs fekete bőrű jelölt az akadémia listáján.

Forrás: AFP/Niklas Halle'n

Már Sir Ian McKellen is hozzáadta gondolatát a témához, miszerint a homofóbia legalább akkora probléma Hollywoodban, mint a rasszizmus. Hugh Jackman pedig azért örül a mostani felhajtásnak, mert ez felhívja a figyelmet arra, hogy valami nincs rendben.

A színész elmondta, hogy neki először fel sem tűnt, hogy nincsenek fekete színészek a listán, de a bojkott után már jobban odafigyel a problémára, amiről eddig nem is tudta, hogy létezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.