Nagy Feró: "Nem kértek fel az X-Faktor zsűritagjának"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
X-Faktor zsűritag tehetségkutató műsor Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub tavaly decemberben jelentette be, hogy 2016-ban folytatódik az X-Faktor. Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere a műsor egykori zsűritagját, Nagy Ferót faggatta arról, lesz-e helye az újrainduló tehetségkutatóban.

Három éven át volt zsűritagja az X-Faktornak, Nagy Feró azonban már nem lesz ott a műsor soron következő évadában - erről maga a rocker számolt be a Life.hu riporterének, Németh Máténak. Hogy miért alakult így, kiderül az alábbi videóból:

Könnyek között búcsúzott férjétől Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-celine-dion-konnyek-kozott-bucsuzott-el-elhunyt-ferjetol-rene-angeliltol.htmlCsütörtökön rótta le kegyeletét Céline Dion és hozzátartozói a napokban elhunyt René Angélil előtt. A szertartás abban a montreáli templomban volt, ahol annak idején örök hűséget esküdött egymásnak a sztárpár. TV + Sztárok--Romokban heverő házasság, kétes üzletek: Beyoncé retteg, hogy minden kiderülhttp://www.life.hu/sztarok/20160202-beyonce-enekesno-retteg-hogy-kiderul-az-igazsag-hazassagarol-eleterol-es-ketes-uzleti.htmlJ. Randy Taraborrelli nevéhez nem egy híresség botrányos önéletrajzi kötete köthető: a sztárok sötét dolgai után kutató írónál ezúttal Beyoncé és Jay Z lesz terítéken. TV + Sztárok--Céline Dion visszatér a színpadra, de nem fog énekelnihttp://www.life.hu/sztarok/20160202-celine-dion-visszater-a-szinpadra-de-nem-fog-enekelni-las-vegasban.htmlA nemrég megözvegyült énekesnő ott folytatja, ahol abbahagyta: hamarosan újra színpadra áll Las Vegasban, éneklés helyett azonban beszédet fog tartani. TV + Sztárok--Kínos baki történt Szíj Melinda koncertje előtthttp://www.life.hu/sztarok/20160120-szij-melinda-egykori-megasztaros-enekesno-koncertje-elott-kinos-baki-tortent.htmlA Megasztár egykori versenyzője Székesfehérváron lépett a színpadra teltházas koncertjén, amely előtt nem sokkal kiderült: nem volt minden egészen rendben. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huIdegenvezetőnek állt Frei Tamás: Miamiban kalauzolja a turistákathttp://www.life.hu/sztarok/20160118-frei-tamas-regenyiro-idegenvezetonek-allt-miamiban.html540 ezer forintnak megfelelő összeg - ennyiért fogadhatjuk fel idegenvezetőnek a műsorvezetőből lett regényírót Miamiban. TV + Sztárok--Hugh Jackman beköszönt Budapestrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-hugh-jackman-szinesz-budapesten-van.htmlA világsztár a Budai Várral a háttérben szelfizett egyet. Menő! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.