Mi történt Sarah Jessica Parkerrel? Alig lehet ráismerni a Szex és New York sztárjára

Forrás: Northfoto -
fáradtság Sarah Jessica Parker Szex és New York külső Carrie Bradshaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondterhelten kapták lencsevégre New York utcáin az ikonikus sorozat Carrie Bradshawjaként ismertté vált színésznőt.

Alig néhány hét, és már az 51. születésnapját ünnepli majd a Szex és New York sorozat Carrie Bradshawja, Sarah Jessica Parker. A színésznő a mai napig elragadóan néz ki, különösen imádjuk azért, hogy nem erőlködik, és elfogadja az idő múlását. SJP-re azonban a napokban alig lehetett ráismerni: a világsztárt nemrég New Yorkban kapták lencsevégre a Divorce című sorozat forgatása közben, ahol meglehetősen nyúzottnak tűnt.

Forrás: Northfoto

Sarah Jessica egy Frances nevű nőt fog alakítani a sorozatban, aki rájön, hogy férjének viszonya van valakivel. Talán a szereppel való azonosulása tette, talán a Daily Mail információi szerinti a hajnali négyes kelés, mi mindenesetre egy kis pihenést javasolnánk kedvenc színésznőnknek.

Íme, Carrie Bradshaw 5 legjobb beszólása

Nagyszájú, szexi, és kíméletlenül őszinte. Számára a vásárlás az igazi afrodiziákum, de legnagyobb vágya a tökéletes férfi. Igazi divatikon, folyton pörög, és tele van élettel. A mai napig szívesen idézünk Carrie legütősebb mondatai közül, nézzük is az öt felejthetetlen beszólását itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.