Hosszú Katinka nevével meggyűlt a bajuk a franciáknak

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
keresztnév francia név Iron Lady elírás Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Iron Lady is megmosolyogta, amikor Amiens-ben viccesen elírták a nevét.

Hosszú Katinka, a szálláson a vacsoraasztalát kereste, és amikor rábukkant a névvel ellátott helyre, nagyot nevethetett, hiszen igen vicces keresztnevet adtak neki a franciák.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

„Már itt vagyunk Amiens-ben, ahol holnap kezdődik a verseny. Ezzel a felirattal jelezték, hogy melyik asztal a miénk a vacsinál, még jó, hogy nem Kakikát írtak" – írta az úszónő a kép mellé.

Radics Gigi a Destiny's Child tagjával pózolt!http://www.life.hu/sztarok/20160205-radics-gigi-enekesno-a-destinys-child-tagjaval-michelle-williamsel-pozolt.htmlAz énekesnő ismét Amerikába utazott egy kis időre, ahol természetesen azonnal egy világsztárba botlott. TV + Sztárok--Rékasi Károlyra ismét műtét várhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-rekasi-karoly-szineszre-balesete-utan-ismet-mutet-var.htmlA József Attila színház közleményben adta hírül, hogy levették a repertoárról a darabot, amiben Rékasi Károly játszott, mert a színésznek újabb műtétre lesz szüksége. TV + Sztárok--Dukai Regina dekoltázsa kikandikált a mikrofon mögülhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-dukai-regina-modell-szexi-dekoltazsa-kikandikalt-a-mikrofon-mogul.htmlA modell stúdióban járt, ahol egy mélyen dekoltált felsővel borzolta a kedélyeket. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella: "Jólesik, hogy nyomot hagytam"http://www.life.hu/sztarok/20160205-jakupcsek-gabriellanak-jolesik-hogy-a-nezok-visszavarjak.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: a Ridikül nézői visszakövetelik Jakupcsek Gabriellát. Most a műsor egykori háziasszonya is megszólalt az ügyben. TV + Sztárok--Vegyvédelmi ruhás NAV-osok szálltak ki Lajcsiék birtokára http://www.life.hu/sztarok/20160205-galambos-lajos-birtokat-vegyvedelmi-ruhas-navoskok-leptek-el.htmlCsütörtökön reggel Galambosék a biztonsági kamerák montitorában vették észre, fehér védőruhás férfiak jelentek meg a kertjüknél. Kiderült: a rendőrök után most a NAV emberei tartanak újabb szemlét náluk. TV + SztárokOrigoÍgy festett Vajna Timi fogszabályzóval - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160204-vajna-timi-fogszabalyzos-kepet-posztolt-a-facebookra.htmlTimi elárasztotta rajongóit fiatalkori képeivel, a Facebookon terjedő kihívásnak köszönhetően. Láthattuk már szőkén, és most fogszabályzós mosolyát is megcsillogtatta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.