Kiakadtak a sztárénekesnők a HIV-botrány miatt

Forrás: M. Schmidt János/Origo -
Szabó Eszter Völgyi Zsuzsi HIV Dér Heni botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik bulvárlapban bombaként robbant a hír, miszerint egy ismert magyar énekesnő HIV-fertőzött. Először Dér Heni mondta el az esetről a véleményét, majd sorra posztoltak pályatársai.

Megdöbbentő hír kelt szárnyra a magyar celebvilágban. Lapinformációk szerint ugyanis HIV-fertőzött egy hazai híresség, akinek kilétét egyelőre nem fedték fel. Dér Heni felháborodott azon, ahogy az állítólagos HIV-fertőzött kollégájával bánnak, ennek pedig hangot is adott.

Forrás: M. Schmidt János/Origo

"Az ország nevében és a média nevében kérek az illetőtől elnézést, amiért ezt a hírt így kellett megtudnia mindenkinek. Én úgy gondolom, hogy ennek ellenére is emberek vagyunk, és van saját személyiségi jogunk - például betegséget vagy halálesetet illetően" – mondta az énekesnő.

Szabó Eszter rövidre zárta a dolgot és közösségi oldalán írta meg, hogy, nem ő az, és nem is tudja ki a beteg: „Gőzöm sincs, hogy ki az, nem tudom, hogy létezik-e egyáltalán, nem is igazán akarom tudni, mások nyomoráról szóló cikkeket eleve nem olvasok el" – írt az énekesnő.

Völgyi Zsuzsi pedig velősen írta meg véleményét Facebook-oldalán, hogy szerinte kacsa a hír és a média generálta.

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán
Furcsa fotó! Nagy Adri tinilánnyá fiatalodotthttp://www.life.hu/sztarok/20160204-nagy-adri-a-tv2-joban-rosszban-szinesznoje-tinilannya-fiatalodott.htmlA Jóban Rosszban Bettyje gondolt egyet, és megmutatta, hogyan festene, ha 14 évessé varázsolnák. TV + Sztárok--Baukó Éva: "El tudom magam képzelni nagy pocakkal"http://www.life.hu/sztarok/20160204-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-terhesen-nezegette-magat-a-tukorben.htmlAz Édes Élet sztárja családra és gyerekre vágyik, és bevallotta, el tudja képzelni magát nagy pocakkal. TV + Sztárok--Havas Henrik: „Én eresztettem szabadjára Kiszel Tündét"http://www.life.hu/sztarok/20160204-havas-henrik-musorvezeto-bevallotta-o-fedezte-fel-kiszel-tundet.htmlA műsorvezető, Kiszel Tündéhez fűződő viszonya mellett arról is beszélt, mit gondol az oktatás mai helyzetéről. TV + Sztárok--Meghatóan nyilatkozott elhunyt férjéről Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-celine-dion-enekesno-meghatoan-nyilatkozott-lehunyt-ferjerol-rene-angelilrol.htmlA gyászoló énekesnő könnyek között mesélt férjéről, René Angélilről a Las Vegas-i Caesars Palace's Colosseumban tartott megemlékezésen. TV + Sztárok--Liptai Claudia örökké a végzet asszonya lesz!http://www.life.hu/sztarok/20160205-liptai-claudia-a-gondolj-ram-cimu-magyar-filmben-is-a-vegzet-asszonyat-alakitja.html"Ha megdöglök, akkor sem leszek soha Édith Piaf, bármennyire is odavagyok érte" - mondta a színésznő a Best magazinnak, beletörődve a femme fatale szerepébe. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella: "Jólesik, hogy nyomot hagytam"http://www.life.hu/sztarok/20160205-jakupcsek-gabriellanak-jolesik-hogy-a-nezok-visszavarjak.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: a Ridikül nézői visszakövetelik Jakupcsek Gabriellát. Most a műsor egykori háziasszonya is megszólalt az ügyben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.