Ledobták a hazai Charlie Sheen-bombát: HIV-fertőzött egy magyar celebnő

Forrás: Thinkstock -
betegség HIV gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő hírre ébredt kedden reggel a magyar celebvilág. Lapinformációk szerint ugyanis HIV-fertőzött egy hazai híresség, akinek kilétét egyelőre nem fedték fel... 

Pár éve tudta meg, hogy beteg, és azóta rendszeres orvosi kezelés alatt áll. Marékszámra szedi a gyógyszereket, és oda kell figyelnie partnereire, a szokásosnál is körültekintőbben kell védekeznie szex közben - írja cikkében a Blikk.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A lap úgy tudja, a művésznő egy bizonyos orvos állandó felügyelete alatt áll, nála kell jelentkeznie meghatározott időközönként, ő nézi meg a leleteit, a gyógyszeres kezelést is ő felügyeli. "Rendszeresen látjuk az intézményünkben az énekesnőt, már jó ideje idejár hozzánk" - árulta el a kórház egyik alkalmazottja. "Nincs túl sok HIV-fertőzött ember Magyarországon, ezért keltett feltűnést a többi beteg és az ápolók körében is, amikor annak idején először megjelent itt, hiszen megismerte őt mindenki. Jól viseli a helyze­tet, megbékélt a betegséggel, de nem is kell, hogy padlóra kerüljön miat­ta, hiszen ma már nagyon jó gyógyszerek léteznek a HIV kezelésére, több évtizedig is el lehet élni tünetmentesen."

Ennek a súlyos, gyógyíthatatlan betegségnek mostanában külön aktualitása van, hiszen mint ismert, tavaly novemberben derült ki Charlie Sheenről is, hogy HIV-fertőzött. A hollywoodi sztár négy éve tudta meg, hogy beteg, azóta kezelik. Hogy a magyar énekesnő is úgy dönt-e, felfedi kilétét, egyelőre nem tudni.

A koleszterin két oldala – őrizd meg az egészséged zab segítségével!http://www.life.hu/drlife/20160201-jo-es-rossz-koleszterin-van-kulonbseg-figyeljunk-oda-egeszsegunkre-zab-segitsegevel.htmlA médiában és a különböző kommunikációs csatornákon napi szinten hallunk a koleszterinről, mégis sokszor fogalmunk sincs róla. Az európai fő halálozási statisztikák egyik motorja is lehet, ám a legtöbbször teljesen elhanyagoljuk. Dr. LifeThinkstockNeki vannak a világ legnagyobb műmellei - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/drlife/20160201-nezd-meg-a-vilag-legnagyobb-mumelleit-elkepeszto-fotok-egy-fiatal-no-mereteirol.htmlMayra Hills plasztika iránti függősége olyan súlyossá vált, hogy ma már egy 18 kilós szilikont cipel. A 27 éves modell képei egyszerűen döbbenetesek! Dr. Life--Megrendítő sorokkal búcsúzik az élettől Birtalan Balázs íróhttp://www.life.hu/drlife/20160201-birtalan-balazs-halal-bucsulevel-kemoterapia.htmlNem fél, nem haragszik, nem érzi igazságtalanságnak, és nem tekinti a rákot az ellenségének sem. Birtalan Balázs 47 éves, író, költő, publicista és terapeuta. Levelében mesél a betegségéről, az életéről és haláláról: bemutatkozik, és elköszön. Dr. LifeOrigoMarihuánás hüvelytablettával a menstruációs görcsök ellen?http://www.life.hu/drlife/20160201-menstruacios-gorcsok-ellen-jo-a-marihuanat-is-tartalmazo-huvelytabletta.htmlKannabidiolt, kakaóvajat és a marihuána hatóanyagát, a THC-t is tartalmazza az a nemrég kifejlesztett hüvelytabletta, amely a kutatók ígérete szerint a legkíméletesebb módon segíthet leküzdeni a fájdalmas menstruációt. Dr. LifeThinkstockA csoki nemcsak hizlal, de fejfájást is okoz!http://www.life.hu/drlife/20160128-a-csoki-es-a-sajt-fejfajast-okoz-elaruljuk-miert-napi-doktor.htmlFejfájás több okból is jelentkezhet: az időjárási változások, frontok következtében, a nyaki csigolyák elváltozása, az izmok merevsége, kialvatlanság miatt, de a stressz is jól ismert hajlamosító tényező. Sokaknál a fájdalom megjelenése az étkezésekhez köthető, ezért érdemes megfigyelni, hogy mit fogyasztottunk a tünetek megjelenése előtt. Dr. LifeThinkstockRay Liotta arca teljesen eltorzult - Szinte felismerhetetlen! http://www.life.hu/drlife/20160201-ray-liotta-arca-dobbenetes-a-szinesz-tul-sok-botoxot-hasznalt-fel-sem-lehet-ismerni.htmlA 61 éves amerikai színész láttán többen megijedtek - nem tudni pontosan, hogy mitől változott meg ennyire Ray Liotta megjelenése az évek alatt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.