Dér Heni: "Felháborító, ahogy az állítólagos HIV-fertőzött kollégámmal bánnak"

Forrás: M.Schmidt János/Origo -
betegség felháborodás énekesnő HIV Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hazai énekesnő is nemtetszését fejezte ki azzal a hírrel kapcsolatban, miszerint egy magyar sztár HIV-vírussal fertőzött. Most Dér Heni szólalt fel az ügyben.

A Megasztár egykori versenyzője nem érti, hogy miért kellett ilyen módon nyilvánosságra hozni ezt az egészet, és miért nem voltak kissé együttérzőbbek a média szereplői a sztárral. Heni a Tényeknek beszélt arról, hogy bántónak érzi a történteket.

Forrás: M.Schmidt János/Origo

"Az ország nevében és a média nevében kérek az illetőtől elnézést, amiért ezt a hírt így kellett megtudnia mindenkinek. Én úgy gondolom, hogy ennek ellenére is emberek vagyunk, és van saját személyiségi jogunk - például betegséget vagy halálesetet illetően -, ami nem tartozik a nagy nyilvánosság orrára. Ilyeneket csak abban az esetben lehetne közölni, ha mi úgy döntünk, hogy kiállunk, és magunk mondjuk el a nagyvilágnak" - mondta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.