Cindy Crawford elképesztő alakot és végtelen hosszú lábakat villantott

Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell egy elképesztően szexi képpel emlékezett meg pályája kezdetéről és egy világhíres fotósról, Helmut Newtonról.

Hamvas, fiatalkori képpel örvendeztette meg rajongóit Cindy Crawford. A fotón végtelen hosszú lábait is megvillantotta a modell, akinek testét egy dögös fürdőruha takarja.

"Ha az Instagram létezett volna a kép készültekor, akkor biztos, hogy posztolom ezt a képet" Forrás: Instagram / Cindy Crawford

De a fotónak köszönhetően nem csak az időben utazhatunk vissza, hanem a kulisszák mögé is beosonhatunk a szupermodellel, akit nem más fotózott, mint Helmut Newton. A 2004-ben elhunyt fényképész erotikus stílusával forradalmasította a divatfotózást.

Radics Gigi a Destiny's Child tagjával pózolt!http://www.life.hu/sztarok/20160205-radics-gigi-enekesno-a-destinys-child-tagjaval-michelle-williamsel-pozolt.htmlAz énekesnő ismét Amerikába utazott egy kis időre, ahol természetesen azonnal egy világsztárba botlott. TV + Sztárok--Bódi Margó 36 évvel ezelőtt hihetetlenül dögös nő volthttp://www.life.hu/sztarok/20160205-bodi-margorol-36-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-bodi-guszti-a-facebookra.htmlFérje, Bódi Guszti büszkélkedett el a Facebook-oldalán Margó fiatalkori fotójával. Az énekesnő 36 évvel ezelőtt gyönyörű nő volt. TV + SztárokOrigoMeghatóan nyilatkozott elhunyt férjéről Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-celine-dion-enekesno-meghatoan-nyilatkozott-lehunyt-ferjerol-rene-angelilrol.htmlA gyászoló énekesnő könnyek között mesélt férjéről, René Angélilről a Las Vegas-i Caesars Palace's Colosseumban tartott megemlékezésen. TV + Sztárok--Kiakadtak a sztárénekesnők a HIV-botrány miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160205-kiakadtak-a-sztarenekesnok-a-hiv-botrany-kapcsan-der-heni-volgyi-zsuzsi-es-szabo-eszter-is.htmlAz egyik bulvárlapban bombaként robbant a hír, miszerint egy ismert magyar énekesnő HIV-fertőzött. Először Dér Heni mondta el az esetről a véleményét, majd sorra posztoltak pályatársai. TV + Sztárok--Ada: "Most az aranytartalékaimból élünk"http://www.life.hu/sztarok/20160205-ada-amiota-megszunt-a-reflektor-edzokent-dolgozik.htmlA szép műsorvezető bizakodó, de nem tagadja, hatalmas érvágás, hogy elveszítette munkahelyét. A Reflektor magazin megszűnésével karácsony előtt ugyanis neki is távoznia kellett. Jelenleg edzőként dolgozik, és építgeti vendégkörét. TV + SztárokOrigoA Jóbarátok újra kanapéra pattantak, de Chandler nélkül http://www.life.hu/sztarok/20160204-visszatertek-a-jobaratok-a-teljes-csapat-hianyos-matthew-perry-nem-vesz-reszt.htmlAz összes régi szereplő visszatér a legendás sorozat új mini részeiben, kivéve egy embert: Matthew Perry. A színész más elfoglaltságok miatt ugyanis nem vesz részt a dologban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.