Petruska véleménye a tehetségkutatókról

Petruska A Dal 2016 ByeAlex A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal versenyzőjét, Petruskát sokan hasonlították ByeAlexhez. De vajon ő mit gondol erről? És mi a véleménye a tehetségkutatókról? Elárulta!
Nika megmutatta kabaláját - Ez hoz szerencsét az énekesnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-veres-monika-nika-megmutatta-kabalajat.htmlVeres Mónika, vagy ahogy sokan ismerik, Nika A Dal elődöntőjébe is magával vitte az édesanyjától kapott kabaláját. Megmutatta a Life.hu riporterének, és elmesélte a kis szobor történetét is. TV + SztárokOrigoZséda véleménye A Dal 18 továbbjutójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-zseda-velemenye-a-dal-18-tovabbjutojarol.htmlA Life.hu riportere Zsédát kérdezte A Dal elődöntőjének harmadik fordulója után a versenyzőkről. Zséda elárulta, mennyire volt neki nehéz a döntés, és a zsűri kulisszatitkai is szóba kerültek.TV + SztárokOrigoHatalmasat nőtt Erdélyi Mónika kislánya - Már kész hölgyhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-hatalmasat-nott-erdelyi-monika-es-judy-kislanya.htmlA TV2 Édes életében Judy és Mónika gyermekét is láthatja a néző. A lányok esküvői ruhákat próbálgattak. TV + Sztárok--Kern András: "Öreg ember ne szexeljen"http://www.life.hu/sztarok/20160206-kern-andras-szinesz-szerint-oreg-ember-mar-ne-szexeljen-filmekben.htmlLiptai Claudia beteg volt, amikor Kern Andrással a Gondolj rám című új mozifilmjük csókolózós jelenetét forgatták, ám a színészt elmondása szerint nem csupán ez zavarta a közös munka közben. TV + Sztárok--Petruska és Agárdi Szilvia lenyűgözték A Dal zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160206-a-dal-harmadik-elodontojeben-petruska-agardi-szilvia-a-parno-graszt-a-b-the-first-es-nika-es-toth.htmlLezajlott A Dal harmadik elődöntője, összeállt a középdöntős mezőny. A második elődöntővel szemben, most több tehetségkutatós versenyző is elvérzett. A legszigorúbb zsűritag szokás szerint most is Pierrot volt. TV + SztárokOrigoNemsokára indul az új ValóVilág - Már lehet jelentkeznihttp://www.life.hu/sztarok/20160206-indul-a-valovilag-powered-by-big-brother-mar-castingolnak.htmlA ValóVilág ezúttal a Big Brother alapjain indul újra az RTL Klubon. A valóságshow-ba a mai naptól lehet jelentkezni.TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.