Tolvai Renit combvillantása sem repíthette el Stockholmba: Íme A Dal továbbjutói

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Petruska A Dal 2016 Eurovíziós Dalfesztivál Oláh Gergő A Dal Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a teljes magyar celebvilág a Story Ötcsillag Díjátadó-gálán mulatozott, lezajlott A Dal első elődöntője is, ahol a maradék 18 produkcióból kilenc állhatott színpadra. Közülük pedig csak négy juthatott tovább.

Ugyan a legtöbb fellépő próbált valamit változtatni az előadásmódján, hogy a kedves nézők ne ugyanazt lássák, mint a korábbi szombatokon, ennek ellenére eléggé laposra sikeredett az este a Duna élő műsorában. Tolvai Reni kivillantotta ugyan a combját, de őt már ez sem repíti Stockholmba.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Párja együttese azonban, a Kállay-Saunders Band egyenes ágon jutott tovább, Petruska és Oláh Gergő mögött. Negyedikként, a nézői szavazatok jóvoltából ott lehet a döntőben a Mushu, a többiek azonban, Agárdi Szilvi, Benji, a B the First tagjai, a Karmapolis és Szécsi Böbe búcsúztak az Eurovíziós álmoktól.

A Dal felfedezettje 2016-ban Petruska lett, aki a műsor által vált országosan ismertté!

Így ragyog a Story-gálán Csomor Csilla: Micsoda dekoltázs!http://www.life.hu/sztarok/20160213-csomor-csilla-a-baratok-kozt-bombaformaban-van-micsoda-dekoltazs.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt.TV + SztárokOrigoGyermekeivel érkezett a Story-gálára Lagzi Lajcsi: Interjú!http://www.life.hu/sztarok/20160213-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-gyermekeivel-erkezett-a-story-galara.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoDögös pirosban gálázik Erős Antónia: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160213-eros-antonia-az-rtl-klub-hiradosa-dogos-pirosban-galazik.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt. TV + SztárokOrigo"Bennem is vannak emberi hiányosságok" - Berki meglepő vallomást tetthttp://www.life.hu/sztarok/20160213-berki-krisztian-hodi-pamelaval-erkezett-a-story-galara-skot-szoknyaban-vallott.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt. TV + SztárokOrigoMuri Enikő brutális dekoltázst villantott a Story-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20160213-muri-eniko-enekesno-brutalis-dekoltazst-villantott-a-story-galan.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt. TV + SztárokOrigoÍgy indulnak a Story-gálára az ország celebnői: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20160213-aleska-safrany-emese-es-nadai-aniko-is-indulnak-a-story-galara.htmlHorváth Éva már órákkal ezelőtt is lázasan készült, és Som-Balogh Edina is posztolt készülődős képet a gála előtt. Sáfrány Emese és Nádai Anikó pedig már útnak is indultak a bulira, amit a Life.hu élőben közvetít.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.