Botrány! Pataky Attilát nem engedték be a Story-gálára

Forrás: Pataky Attila -
Edda Pataky Attila Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kíméletlen bánásmódban részesültek a bejáratnál, ezért inkább hazamentek Pataky Attiláék. Az Edda frontembere az elmúlt héten a még főszerkesztő Szalai Viviennel beszélte meg, hogy hat fővel érkezik a gálára, ám ő azóta távozott a cégtől. A bejáratnál pedig a rendezvény szervezői közölték, hogy csak hárman vannak regisztrálva. 

"Amikor észrevettem, hogy a Story belháborújának középpontjába kerültem, megpróbáltam megoldást keresni" - nyilatkozta a Blikknek Pataky Attila.

Pataky Attila és felesége, Orsi Forrás: Pataky Attila

"Kíméletlenül bántak velünk. Még egy utolsó próbálkozásom volt, egy ismerősömön keresztül a tulajdonost kértem, hogy segítsen a gond megoldásában. Nem sokkal később jött tőle az üzenet, hogy csak az jöhet be, aki regisztrálva van. További jó csatározást kívánva, mivel nálunk a jelszó mindenki egyért, egy mindenkiért, eljöttünk. Én, Pataky Attila, az Edda Művek főnöke és tulajdonosa, azt üzenem a Story tulajdonosának és munkatársainak, hogy bármikor, amikor Edda-koncertre szeretnének jönni, hat fő erejéig szívesen látom őket. Én, Pataky Attila, be fogom engedni őket."

A lap a Central Médiacsoport Zrt.-t is megkérdezte a történtekről, akik a következő nyilatkozatot juttatták el szerkesztőségükbe:

"Minden vendégünknek zökkenőmentes bejutást biztosítottunk a Story-gálára annyi kísérővel, ahányan regisztrálva voltak a vendéglistánkon. Ez a meghívott személy, plusz egy, kivételes esetekben plusz két főt jelentett. A Story-gála egy exkluzív esemény, amelyre hónapokkal ezelőtt összeállítottuk a vendégek névsorát, a rendezvényre azokat engedtük be, akik meg voltak hívva. Akik nem szerepeltek a vendéglistán, azokat a szigorú biztonsági ellenőrzés, illetve a hely limitált befogadóképessége miatt sem állt módunkban beengedni."

/1602/A_Sto201621494816Erős Antónia és Till Attila közös műsorban? Igen!http://www.life.hu/sztarok/20160214-eros-antonia-az-rtl-klub-es-till-attila-a-tv2-sztarja-vegre-kozos-musorban.htmlIdén egy igazán profi páros, Erős Antónia és Till Attila vezették Magyarország legcsillogóbb sztáreseményét. Az RTL Klub híradósa nem először vállalta a Story-gála háziasszonyának szerepét, és az este folyamán a Life.hu riporterének is interjút adott.TV + Sztárok--Tovább gyűrűzik a Bochkor-botrány: Schobert Norbi is beszállthttp://www.life.hu/sztarok/20160214-tovabb-gyuruzik-bochkor-gabor-botranya-mert-schobert-norbi-is-beszallt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a rádiós Pierce Brosnan színész és felesége közös fotója apropóján nyilvánította ki véleményét, amivel sokaknál kiverte a biztosítékot. Úgy fogalmazott: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék." TV + Sztárok--Baukó Éva kiborult, mert nem hívták meg a Story-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160213-bauko-eva-kiborult-mert-nem-hivtak-meg-a-story-galara.htmlBaukó Évát nem hívták meg a Story Ötcsillag Díjátadó-gálára, amelyen 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Mi persze semmiről sem maradtunk le, Life.hu ugyanis élőben közvetítette a rendezvényt. Sajnos a VV sztárja is csak innen követhette a bulit. TV + Sztárok--Tolvai Renit combvillantása sem repíthette el Stockholmba: Íme A Dal továbbjutóihttp://www.life.hu/sztarok/20160213-petruska-olah-gergo-kallay-saunders-band-es-a-mushu-jutott-tovabb-a-dal-dontojebe.htmlMíg a teljes magyar celebvilág a Story Ötcsillag Díjátadó-gálán mulatozott, lezajlott A Dal első elődöntője is, ahol a maradék 18 produkcióból kilenc állhatott színpadra. Közülük pedig csak négy juthatott tovább.TV + Sztárok--Így ragyog a Story-gálán Csomor Csilla: Micsoda dekoltázs!http://www.life.hu/sztarok/20160213-csomor-csilla-a-baratok-kozt-bombaformaban-van-micsoda-dekoltazs.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt.TV + SztárokOrigoGyermekeivel érkezett a Story-gálára Lagzi Lajcsi: Interjú!http://www.life.hu/sztarok/20160213-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-gyermekeivel-erkezett-a-story-galara.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.