Megszólalt Pap Vera özvegye: „Fogtam a kezét, míg örökre el nem aludt”

Forrás: MTI/Bruzák Noémi -
halál színésznő özvegy Pap Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú betegség után tavaly áprilisban hunyt el Pap Vera, a Vígszínház vezető színésznője, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész. Özvegye, dr. Simon Sándor még mindig nem találja a helyét.

A színésznő tavaly április 9-én hunyt el, de azóta semmi nem változott az otthonukban. 10 hónap telt el Pap Vera halála óta, de férjének nem múlik el úgy napja, hogy ne jutnának eszébe a feleségével kapcsolatos szép és fájó emlékek - írja a Best.

Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Dr. Simon Sándor elmondta a lapnak, hogy a halálra sem ő, sem Vera nem volt felkészülve. Az orvosok csak 10 százalék esélyt adtak a színésznőnek a túlélésre, ők ebben a halvány reményben bíztak. Az utolsó három év nagyon nehéz volt számukra, de férje szerencsére rengeteg időt tudott vele tölteni. Akkor is ott volt mellette, amikor végleg lehunyta a szemét.

„Amikor pedig eljött az utolsó nap, végig ott voltam mellette, fogtam a kezét, míg örökre el nem aludt” - mondta a magazinnak dr. Simon Sándor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.