Hevesi Kriszta videó Glamour Gála Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riporterének sikerült kifaggatnia Aleskát és Hevesi Krisztát, amint a Glamour Gálán vörös szőnyegén sétálgattak. A hölgyek kicsit jobban megmutatták magukat a kamerának. 

A hölgyek férfiak nélkül érkeztek a gálára, mivel szerintük ez inkább csajos esemény. Mindketten egy mélyen kivágott, elég merész ruhakölteményt választottak, melyben a villantás sem maradt el.

A velük készült interjút itt találod:

Hatalmas pocakkal vette át Csobot Adél az Év énekesnője díjathttp://www.life.hu/sztarok/20160318-csobot-adel-az-ev-enekesnoje-lett-a-galmour-galan-es-szuk-ruhaban-latszott-pocakja-egyre-nagyobb.htmlA Glamour-gálán az énekesnő meghatódva vette át a díjat. A szép énekesnő pocakja napról napra egyre nagyobb. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi lánya bikiniben élvezi a napsütésthttp://www.life.hu/sztarok/20160318-lagzi-lajcsi-lanya-galambos-boglarka-anna-bikiniben-sutkerezik-mexikoban.htmlA mulatós zenész legidősebb gyermeke kihasználja a családi kiruccanást. Csinos alakját kétrészes fürdőruhában csodálhatjuk meg. TV + SztárokOrigoBulvárrap: "Lagzi Lajcsi nem Olaszba' nyomja"http://www.life.hu/sztarok/20160317-bulvarrap-hegyi-rolival-a-celebekrol.htmlEzen a héten is értesülhetsz a legfrissebb hírekről, ami a celebvilágban történik. Hegyi Roli elreppeli neked.TV + Sztárok--Az ENSZ megbízottjaként utazott Görögországba Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20160317-angelina-jolie-az-ensz-kulonleges-megbizottjakent-latogatott-el-gorogorszagba.htmlA színésznő szerdán érkezett meg az országba, hogy felhívja a figyelmet a menekülő családok helyzetére. TV + Sztárok--Király Linda esküvőre készül - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160316-kiraly-linda-koszoruslany-lesz-testvere-eskuvojeben-segedkezik-a-magyar-enekesno.htmlAz énekesnő hamarosan New Yorkba utazik öccse, Ben esküvőjére, ahol nem csak az előkészületekben segít, hanem énekelni is fog. TV + Sztárok--Mit csinált Snoop Dogg Marosbogáton?http://www.life.hu/sztarok/20160316-snoop-dogg-becsekkolt-marosbogatra.htmlMarosbogátra jelentkezett be Snoop Dogg az Instagram-oldalán. Nem tudjuk mi volt a célja, mindenesetre a polgármester tárt karokkal várja a reppert,valamint meleg ételt és ágyat is biztosítanának neki a 9 fős panziójukban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.