úszónő Szent Patrik bajusz Iron Lady izmos Hosszú Katinka zöld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Iron Lady ismét megmutatta izmos testét, ám ezúttal a kockahas helyett, a bajuszán akadt meg a tekintetünk.

Katinka sem maradhatott ki a Szent Patrik napján szokásos viseletből, amikor mindenkinek muszáj valami zöldet magára öltenie. Az úszónő egy vicces bajusz mellett döntött. Azért Katinka tökéletes alakja mellett sem mehetünk el szó nélkül, látszik, hogy ő tényleg minden porcikájával az úszásra koncentrál.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

„Szent Patrik napján muszáj valami zöldet viselnem, különben megcsipkednek"- írta a kép mellé Katinka.

Gregor Bernadett nem királynőként éli a mindennapjaithttp://www.life.hu/sztarok/20160318-gregor-bernadett-szineszno-a-tv2-edes-elet-sztarja-nem-kiralynokent-eli-a-mindennapjait.htmlA színésznő őszintén mesélt arról, milyen keményen dolgoznak párjával és ezt miért szerette volna megmutatni az Édes Élet kamerái előtt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huIlyen lesz Emily Ratajkowski, ha megöregszikhttp://www.life.hu/sztarok/20160318-emily-ratajkowski-anyukajaval-kozos-kepet-posztol-instagramra.htmlA hihetetlenül vékony modell már mindenhogy megmutatta magát, ezúttal viszont különleges képet tett közzé. Anyukájával közösen sütkéreznek a medencében. TV + Sztárok--Ezen még Panka is kiakadt - Liptai Claudia egykori szerelméről sztorizotthttp://www.life.hu/sztarok/20160318-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-elarulta-kibe-volt-szerelmes.htmlA Hal a tortán adásában vacsora közben árulta el Claudia, hogy kikért rajongott anno, sőt elmondta, mit reagált lánya, Panka, mikor meglátta édesanyja egykori szerelmeit. TV + SztárokAleska: "Ha mindent kiteszünk, az néha túl sok"http://www.life.hu/sztarok/20160318-aleska-es-hevesi-kriszta-ferfiak-nelkul-mereszen-kivagott-ruhaban-galaztak.htmlA Life.hu riporterének sikerült kifaggatnia Aleskát és Hevesi Krisztát, amint a Glamour Gálán vörös szőnyegén sétálgattak. A hölgyek kicsit jobban megmutatták magukat a kamerának. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina szerelmével gálázott - Videó! http://www.life.hu/sztarok/20160318-kulcsar-edina-ragyog-a-boldogsagtol-uj-szereleme-oldalan-galazott-a-musorvezeto.htmlA csodaszép műsorvezető már új párja oldalán jelent meg az idei Glamour Gálán. A Life.hu kérdéseire örömmel válaszoltak, sőt még néhány magánéleti titkot is elárultak. TV + Sztárok--Bulvárrap: "Lagzi Lajcsi nem Olaszba' nyomja"http://www.life.hu/sztarok/20160317-bulvarrap-hegyi-rolival-a-celebekrol.htmlEzen a héten is értesülhetsz a legfrissebb hírekről, ami a celebvilágban történik. Hegyi Roli elreppeli neked.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.