Börtönre ítélték kiskorú megrontása miatt Adam Johnsont

Forrás: AFP/Paul Ellis -
kiskorú pedofil börtön Adam Johnson pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiskorú megrontása miatt bűnös Adam Johnson, aki maga is beismerte, hogy szexuális viszonya volt egy fiatalkorú lánnyal.

A Bradfodi Királyi Törvényszék csütörtökön hirdeti ki az ítéletet, s mivel korábban már bűnösnek találták Adam Johnsont, ráadásul ő is beismerő vallomást tett, nagyon valószínű, hogy kiskorú megrontása miatt

még aznap rács mögé kerül.

Forrás: AFP/Paul Ellis

A 28 éves egykori angol válogatott labdarúgó egy 15 éves, tehát kiskorú rajongójával került testi kapcsolatba, aki mint arról már korábban is írtunk, idősebbnek hazudta magát. A helyi jogszabályok szerint Johnson 4-től 10 évig terjedő börtönbüntetésre számíthat, a szakemberek pedig 5 évet saccolnak neki - számolt be a Mirror.

A lap úgy tudja, hogy a focistának azt tanácsolta a bíró, hogy búcsúzzon el a kislányától, mert egy ideig biztosan nem láthatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.