Pedofíliával vádolják az angol válogatott focistát - Adam Johnson beismerte tettét

Forrás: AFP/Ian Macnicol -
Anglia foci Adam Johnson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bűnösnek vallotta magát Adam Johnson a szerdai tárgyaláson. Az angol válogatott beismerte, hogy szexuális viszonya volt egy fiatalkorú lánnyal.

Egy évvel ezelőtt indult a nyomozás Adam Johnson ügyében. A focistát azzal vádolták, hogy egy 16 év alatti lánnyal volt szexuális kapcsolata, amit

a szerdai tárgyaláson beismert.

Ezen kívül még egy vádpontban bűnösnek vallotta magát, mégpedig, hogy egy fiatalkorú lányt megpróbált elcsábítani. Azt viszont tagadta, hogy egy másik fiatalkorúval is szexuális viszonya lett volna - számolt be a Daily Mail.

Johnson-t tavaly márciusban tartóztatták le, de szabadlábon védekezhetett Forrás: AFP/Ian Macnicol

A brit média értesülése a futballista elfogásakor a klubja, a Sunderland azonnal felfüggesztette a középpályás játékjogát, amit később a Sunderland is megerősített.

Annyit mondtak, hogy Johnson játékjogát azonnal hatállyal felfüggesztik a rendőrségi vizsgálat lezártáig. A klub ezen túlmenően semmit nem kíván hozzátenni a történtekhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.