Öngyilkos akart lenni a Farm első párbajgyőztese, Dóra

Forrás: RTL Klub -
Farm Dóri öngyilkos öngyilkosság Farm (reality) RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több fontos embert is elveszített az életéből a háromgyermekes anyuka, aki a tragédiák miatt öngyilkos akart lenni.

A Farm első párbajának győztese, Dóra szörnyű megpróbáltatásokon esett át. Öt év alatt elvesztette a nagynénjét, az édesapját és a bátyját is. Mindhárman daganatos megbetegedés következtében haltak meg, ami annyira megviselte Dórát, hogy három évvel ezelőtt öngyilkos akart lenni - írja a Blikk.

Forrás: RTL Klub

A szörnyű időszak apja testvérének betegségével kezdődött, aki, mint mondta, nagyon közel állt hozzá. Elvesztése az egész családot megviselte.

“Nehéz időszak volt, amikor meghalt, mindannyian megtörtünk” - mondta Dóra a lapnak. “Alig telt el egy hónap, amikor kiderült: édesapámnak vastagbélrákja van. Borzalmas volt, azt hittem, elájulok. Küzdött, a diagnózis után még két évet élt, bár sokat szenvedett. Nem adta fel könnyen, az utolsó napig ápolta a szőlőjét, itt is lett rosszul, egy hasüregi trauma vitte el alig pár óra alatt" - folytatta élete legszörnyűbb időszakának történetét a Farm játékosa. Azonban itt még nem ért véget a szomorú hírek sora. Édesapja temetése után egy héttel kiderült, hogy testvére, Zsolt bőrrákos. “Ezt már nem tudtam elfogadni. Zsoltit is kezelték, műtötték többször, de nem segített semmi. A halála előtti utolsó hónap maga volt a pokol, olyan fájdalmai voltak, hogy szinte lebénult, tehetetlen voltam” - mondta Dóra, aki ezek után mély depresszióba zuhant. “Volt, hogy csak álltam a konyhában, és teljesen kilátástalannak éreztem az életemet. Ám ott vannak a gyermekeim, nem dobhattam el az életem. Beléjük kapaszkodtam a legnehezebb pillanatokban” - vallotta be Dóra, aki azóta már lélekben megerősödött.

Ez a férfi Natalie Portman kiköpött mása!http://www.life.hu/sztarok/20160324-natalie-portman-kikopott-masa-a-ferfi.htmlA színésznő biztosan nem sejtette, hogy él a világon egy hasonmása, aki ráadásul férfi! Elképesztő, hogy két teljesen idegen ember mennyire hajaz egymásra! TV + SztárokOrigoCurtis minden héten megiszik egy üveg viszkithttp://www.life.hu/sztarok/20160329-curtis-zenesz-minden-heten-megiszik-egy-uveg-viszkit-edz-a-fesztivalszezonra.htmlA Life.hu riportere mikrofonvégre kapta a TV2 sztárját. Videónkban a fesztiválszezonról, a csajozásról, a közös tervekről és a gyermekáldásról faggattuk Curtist.TV + Sztárok--Kucsera Gábor: "Én nem vagyok erre ráparázva"http://www.life.hu/sztarok/20160329-kucsera-gabor-a-nagy-duettben-der-henivel-lesz-egy-parban-a-tv2-musoraban.htmlKucsera Gábor Dér Henivel lesz egy párban a Nagy Duettben, és ugyan nincs semmilyen zenei előképzettsége, nem parázik rá a dologra. Szívesen karaokézik, és esküvőkön is előszeretettel vállalja az énekes szerepét. Kétéves fia viszont nem annyira szereti a hangját. TV + Sztárok--Dobrády Ákos: "Esztit minden nap meglocsolom"http://www.life.hu/sztarok/20160329-dobrady-akos-jozan-laszlo-fenyo-ivan-a-penzert-vagy-a-pirostojasert-mennek-locsolnak-a-celebek.htmlA gyerekek a pénzért, vagy a piros tojásért mennek locsolni? Ezt a kérdést tettük fel a magyar celebpasiknak, Dobrády Ákosnak, Fenyő Ivánnak, Száraz Dénesnek és Józan Lászlónak. Hogy locsolkodnak-e ma a híres művészek, kiderül a Life.hu videójából.TV + SztárokOrigoLajcsi: "Nem bujkálok. Tisztázom magam, aztán meglátom, veszem-e a kalapomat"http://www.life.hu/sztarok/20160329-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-zenesz-nem-bujkal-tisztazza-magat-aztan-menne-kulfoldre.htmlHazatért családjával, de elképzelhető, hogy nem marad sokáig Magyarországon Lagzi Lajcsi. A zenész ugyanis nem biztos benne, hogy van maradása azon a helyen, ahol meghurcolták őt és a szeretteit.TV + SztárokOrigoGáspár Evelin is posztolt húsvétra: Lesd meg, hol pihenget most!http://www.life.hu/sztarok/20160328-gaspar-evelin-husvetkor-a-balatonnal-jart-es-posztolt-is-egy-kepet.htmlMíg Csobot Adél gömbölyödő pocakot, Dukai Regina nyuszifület, Zimány Linda pedig nyuszipopót posztolt, addig Baukó Éva kitette a melleit. Természetesen Aleska Diamond rajongói sem maradhattak üzenet nélkül, így a híresség küldött is egy méretes spárgát Instagram-követőinek. Kiszel Tünde pedig otthonába engedett betekintést.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.