Dani a rúdját sem tudta átdugni: Óriási alázással zárult a Farm első párbaja

Forrás: RTL Klub -
Farm Dóri párbaj Farm (reality) Farm Dani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu előre jelezte, szombat este került megrendezésre a Farm első párbaja. Ezt végül Dóri nyerte, aki simán lealázta ellenfelét.

Mialatt Dóri pikk-pakk összekötözött 10 rudat, megszerezte a kulcsokat, és áthordta a haszonállatokat a másik karámba, addig párbajellenfele még a rúdját sem volt képes átdugni a rácson. Így végül Dani pakolt, és hazament.

Dóri Forrás: RTL Klub

Kihívottjáról, Dóriról legutóbb azt írtuk, hogy még annyira semmit nem csinált a műsorban, hogy meg kellett néznünk, ki is ő valójában. Nos, valószínűleg a nagyarcú, újgazdag zsebmacsó is így gondolkodhatott, míg végül csúnyán le nem alázta egy nő, aki legalább fogott már életében kötelet.

Dani Forrás: RTL Klub

"Nő létére odavágott egy csávót" - kommentálták utólag a játékostársak. "Egy személyes konfliktusra abszolút jó válasz volt, győzött az igazság" - fűzte hozzá utólag Dóri.

Vészesen fogy a Farm lakóinak élelmehttp://www.life.hu/sztarok/20160326-az-rtl-klub-farm-lakoinak-elelme-veszesen-fogy.htmlAz RTL Klub valóságshowjának legutóbbi adásában Szilveszter gazda ismét ellátogatott a Farmra, körbejárta az állatokat Sándorral, a heti gazdával és nagyon nem volt megelégedve azzal, amit látott. TV + Sztárok--Farm: Dani kihívta párbajellenfeléthttp://www.life.hu/sztarok/20160325-farm-parbaj-dani-dori.htmlBár a kiválasztott Daninak több férfitársával meggyűlt már a baja az első héten, mégsem közülük választotta ki párbajellenfelét. TV + SztárokOrigoMegvolt a Farm első durva összecsapásahttp://www.life.hu/sztarok/20160325-megvolt-a-farm-elso-durva-osszecsapasa-farm-dani-es-farm-sanyi.htmlBármibe lefogadnánk, hogy Dani és Sanyi nem lesznek a legjobb cimborák a Farmon. A péntek esti adásban például a lehető legocsmányabb módon esett egymásnak a két szellemóriás. TV + Sztárok--Egyre többször bújik össze a két Farm-lakó, Cintia és Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20160325-farm-cintia-es-farm-norbi-egyre-tobbszor-bujik-ossze.htmlA Farm központi fűtés nélküli, hideg éjszakái összehozzák a játékosokat: Cintia és Norbi a jelek szerint egyre jobban kezdenek egymásra találni. Vajon valódi vonzalom ez, vagy csak taktikai megfontolásból teszik? TV + SztárokOrigoÉdeshármasra vágyik a Farm egyik játékosa, Danihttp://www.life.hu/sztarok/20160325-farm-dani-edesharmasra-csabitana-farm-diat.htmlDaninak saját bevallása szerint szüksége van a szexre, mert férfi, és ráadásul ezzel komoly taktikai előnyhöz is juthat - ecsetelte az egyik Farm-lakónak, Cintiának. TV + Sztárok--Kettőjük között dől el, ki lesz a Farm első kiválasztottjahttp://www.life.hu/sztarok/20160323-farm-dani-es-farm-heni-kozul-lesz-a-farm-elso-kivalasztottja.htmlMég csak a harmadik napnál járunk, de máris lezajlott a Farm első kiválasztása. Kiderült, kik azok, akiknek az elmúlt rövid idő alatt a legtöbb játékossal sikerült megutáltatniuk magukat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.