Összezárva Friderikusszal TV2 kártérítés Friderikusz Sándor per Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy nem folytatja munkáját a TV2-nél. Az Összezárva Friderikusszal című produkció viszont már készen állt az újabb forgatásokra, ami miatt lehet, hogy kártérítést kell fizetnie a tévésnek.

Friderikusz indoklása szerint olyan helyzet állt elő a csatornánál, amihez nem kívánja a nevét adni, ezért az ő nevével fémjelzett, sikeres műsornak sem lesznek újabb részei. Hajdú Péter akkor így reagált a műsorvezető távozására:

Forrás: MTI/Földi Imre

“Friderikusz Sándor felmondását eddig sem és ezután sem fogom kommentálni. S bár a döntésével komoly nehézséget okozott a produkciónak, ettől függetlenül Sándort tisztelem és kimagasló tehetségű televíziósnak tartom!“

Forrás: Istvan Ruff

A Bors információi szerint azonban a hirtelen távozás miatt kártérítést követelhetnek Friderikusztól, ugyanis a műsor indulásához már mindent leszerveztek. Készen állt a díszlet, a csapat, és a vendégek is, állítólag ennek költségét akarják megfizettetni a műsorvezetővel.

“Sándorral peren kívüli egyezségre törekszünk, ő is korrektül áll ehhez. A kollégák pénzéről van szó, ennél többet nem szeretnék mondani”

– válaszolta a lapnak Hajdú Péter.

Gyerekkorában majdnem meghalt Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-gyerekkoraban-majdnem-meghalt-szebeni-istvan-elutotte-egy-auto.htmlA műsorvezető - aki ma már apukaként a gyermekéért aggódik- fiatalkorában nem volt csibész gyerek, mégsem úszta meg súlyos baleset nélkül a felnőtté válást. TV + Sztárok--Ismét óriási a botrány Charlie Sheen körülhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-charlie-sheen-csunyan-osszeveszett-az-egykori-szeretojevel.htmlA HIV-fertőzött Charlie Sheen többeket is megfertőzhetett a vírussal, köztük Scottine Rossit, aki ráadásul nemrág nekiment a színésznek, és azt állította róla, hogy abortuszra kényszerítette. TV + Sztárok--Bilincsre verve vitték ki a stúdióból Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20160331-berki-krisztian-musorvezetot-es-valosagshow-sztart-bilincsben-vittek-ki-a-studiobol.htmlErre senki sem számított: a műsorvezetőt bilincsben vezették ki egy életmódcsatorna csütörtök reggeli forgatásáról. TV + Sztárok--Macaulay Culkin újra a régi? Friss fotók!http://www.life.hu/sztarok/20160331-macaulay-culkin-osszeszedte-magat-regi-fenyeben-maszkalt-reszkessetek-betorok-sztarja.htmlA Reszkessetek, betörők! sztárja az utóbbi években igencsak züllött életet élt, és színészi karrierjét is végleg feladta. A jelek szerint azonban most jó útra tért. TV + Sztárok--Úgy néz ki, Miley Cyrus tényleg férjhez megyhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-miley-cyrus-megmutatta-eljegyzesi-gyurujet.htmlMíg az utóbbi hetekben Miley és Liam szakításától volt hangos a sajtó, legutóbb mégis a Liamtól kapott gyűrű fityegett az énekesnő ujján. TV + Sztárok--David Beckham “nyugdíjasként” is 45 millió fontot keres éventehttp://www.life.hu/sztarok/20160331-david-beckham-45-millio-fontot-keres-evente.htmlMeglepő, de ezzel a hatalmas összeggel még mindig csak a második a legtöbbet kereső visszavonult sportolók listáján. Az első Michael Jordan, aki 69 millió fontot zsebel be évente. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.