Unalmasak vagy dögösek? Célkeresztben a mai Instagram-sztárok!

Sarka Kata fotó Rubint Réka Szabó Zsófi sztárok Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kor embere a közösségi oldalak bűvöletében él: hazánk ismert hölgyei közül is többen használnak különböző közösségi portálokat. Összegyűjtöttük közülük a legaktívabb sztárokat, és az ő fotóikból szemezgettünk most - nagy meglepetésünkre azonban eléggé egysíkú képeket találtunk.

Szabó Zsófi

A csinos műsorvezető oldalán túlnyomórészt közeli szelfiket találunk, ehhez képest kevesebb az utazásokat, esetleg más élményeket dokumentáló bejegyzés. Persze mindenkinek szíve joga eldönteni, mennyi bepillantást enged a magánéletébe, a saját divatmárkát forgalmazó Zsófi pedig inkább úgy döntött - talán nem tudatosan -, hogy az aktuális kinézetére, azaz a sminkjére, az öltözékére, illetve a frizurájára helyezi képmegosztó oldalán a hangsúlyt.

Forrás: Instagram/Szabó Zsófi

Sarka Kata

A dögös anyuka fotóit öröm nézni, hiszen inspiráló lehet bárki számára, aki testedzésre adja a fejét. Az Instagram-oldalán található képek túlnyomó többségén az alakja kap hangsúlyt, így ez alapján jól kirajzolódik, hogy Kata nagyon büszke testére, amelyet kemény edzéssel formált olyanná, amilyen.

Forrás: Instagram/Sarka Kata

Rubint Réka

Edzés előtti, edzés közbeni és edzés utáni fotók - nagyrészt ilyen képekkel találkozhat az ember, ha Rubint Réka közösségi oldalára téved. A fitnesz nagyasszonya tehát nem hazudtolja meg magát, a családjáról készült képek mellett a szakmája kapja a legnagyobb hangsúlyt az életében.

Forrás: Instagram/Rubint Réka

Szerinted ki a legdögösebb Instagram-sztár?

Iszak Eszti

A szőke szépségről gyakran írunk mi is a Life.hu-n, hiszen néhány képével igazán levesz minket a lábunkról. Eszti fotói kicsit változatosabbak, mint a fentebb említett hölgyeké, de itt is inkább arcközeli szelfik találhatóak, mintsem egész alakos fotók. Szabó Zsófihoz hasonlóan Eszti is büszkén mutogatja aktuális sminkjét, valamint frizuráját.

Forrás: Instagram/Iszak Eszti

Kulcsár Edina

A világ második legszebb nőjének megválasztott modell igazi szelfikirálynőnek számít. Közösségi oldalain szinte hemzsegnek a saját magáról készült fotók, amelyek miatt nagyon sok dicséretet kap rajongóitól. Ami viszont minket illet: hiányoljuk az olyan bejegyzéseket is, amelyek inkább Edina hétköznapi életéről szólnak, és jobban betekintést engednek a fiatal szépség mindennapjaiba.

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina

Szerinted ki a legegyoldalúbb Instagram-sztár?

Oké, de akkor mitől lesz jó egy Instagram?

Legyél minél változatosabb! Az oldalt több millió ember követi világszerte, aki mind ki szeretne tűnni a "tömegből". A lényeg, hogy a magadról készült felvételek helyett próbálj inkább érdekes vagy egyedi posztokat készíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.