Bódi Sylvi lenge szerelésben születésnapozott

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
modell szexi meglepetés Bódi Sylvi Bali születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell éppen a Költészet Napján ünnepli a születésnapját, ám ő nem verssel, hanem egy szexi fotóval rukkolt elő. 

Bódi Sylvit barátnője, Janni Balin lepte meg 35. születésnapjának reggelén. A modell könnyekig hatódott a személyes saját készítésű ajándékoktól és ahogy kipattant az ágyból, úgy kapták lencsevégre, kissé hiányos szerelésben.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

„Még félálomban voltam ma reggel, amikor furcsa zajokat hallottam a szobánkban... Janni készült engem meglepni a születésnapom alkalmából. Megkért, hogy csukjam be a szemem és várjak, majd szólni fog, ha kinyithatom. Fogalmam sem volt, hogy miben settenkedik, csak gyanús zajokat hallottam. Valami zörgött és hallottam, hogy drága barátném nagyon küzd valamivel... Valamit meg akart gyújtani, de még önmaga sem volt biztos benne, hogy hogyan. Figyelmeztetett, hogy az is benne van a pakliban, hogy felrobbantja a bungalót. Végül kinyithattam a szemem és egy műanyag zenélő lótusz gyertyát láttam az ágyam mellett melynek közepén tűzijáték volt, körülötte gyönyörű frangipáni virágok, amit reggel a kertben szedett. Kaptam egy kedves, személyes írással teli levelet és egy gyönyörű festményt, melyet ö maga készített nekem. Elmondani nem tudom, hogy mennyire meghatódtam... Az ilyen személyes ajándékok teljesen levesznek a lábamról. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen barátnőm van és hogy ilyen gyönyörű helyen ünnepelhetem meg a születésnapomat" – írta Sylvi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.