Berki Krisztián keresetlen szavakkal vágott vissza irigyeinek

Instagram irigység Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az irigyeinek üzent Krisztián az Instagram-oldalán. Láthatóan fájlalta, hogy kommentelői leszólták az izomzatát, így egy fotóval bizonyította, hogy neki márpedig vannak izmai!

Krisztián megmutatta követőinek azt, amit eddig hiányoltak! Sokan vádolták a celebet azzal, hogy “nincs lába” vagyis, hogy nem izmos. Krisztián egy képpel bizonyította, hogy nincs híján a muszkliknak, és persze keresetlen szavakkal is üzent az irigyeinek.

Forrás: Instagram/aberkikrisztián

“Kíváncsi vagyok most majd mit ír a sok telibe sz@rt, búvárruhába bújt, tornából felmentett irigy Magyar!” - írta képéhez Krisztián.

A sztárvilág is megható búcsút vett Prince-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-prince-57-evesen-halt-meg-igy-bucsuztattak-a-sztarok-a-kozossegi-oldalakon.htmlTöbb mint harminc éven át volt a zenei élet meghatározó alakja Prince, akinek halála az egész világot váratlanul érte. A rajongói és a hírességek is kifejezték fájdalmukat, búcsúüzeneteik elárasztották a közösségi oldalakat. TV + Sztárok--Varga Viktor rosszul lett Ada vacsoráján http://www.life.hu/sztarok/20160422-varga-viktor-felrenyelt-egy-pezsgotablettat-megijesztette-e-vendegeket-ada-segitett-rajta.htmlAz énekes nagy butaságot csinált, mellyel alaposan megrémisztette Adáékat, és persze saját magát is. A Hal a tortán eddigi legijesztőbb jelenetét láthattuk. TV + SztárokOrigoFreddie nyeri az Eurovíziót az angolok szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-freddie-dalatol-hangos-a-kulfoldi-sajto-imadjak-az-angolok-a-magyar-enekes-dalat.htmlA magyar énekes főleg lélekben készül a nagy megmérettetésre. Egy angol online újságban most azt írják, hogy övé az egyik legerősebb dal a mezőnyben. TV + Sztárok--Ada mellei elterelték a figyelmet a főzőtudásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-nem-csupan-ada-fozotudasa-hanem-a-mellei-is-figyelmet-erdemelnek.htmlA Hal a tortán csütörtöki adásában Adára került a sor, akinek sellőjelmezben kellett megcsillogtatnia a főzőtudományát. A gyönyörű műsorvezető sikeresen legyőzte az akadályokat. TV + SztárokOrigoVivit nagyon megszerette valaki az RTL-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-farm-vivi-nagyon-megtetszett-valakinek-az-rtl-nel-harmadik-musorban-szerepel-a-csatornanal.htmlA Farmból kiesett lánynak nem ez volt az első szereplése a csatornánál. Már a harmadik műsorban vetik be rövid idő alatt a lányt. TV + Sztárok--Bódi Sylvi vizes mellekkel buzdít az ivásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160422-bodi-sylvi-modell-egy-szall-melltartoban-buzdit-sor-ivasra.htmlA gyönyörű modell a medence partján csábít egy jó hideg pohár sörre.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.