Bódi Sylvi vizes mellekkel buzdít az ivásra

medence szexi Bódi Sylvi dekoltázs sör fürdőruha
A gyönyörű modell a medence partján csábít egy jó hideg pohár sörre.

Bódi Sylvi bárpultosnak állt, és nem akármilyen helyen tette ezt, hanem egy feszített víztükrű medencében. A modell szexi teste és dögös dekoltázsa láttán biztos sok férfi azonnal csobbanna vele, a sör pedig csak hab a tortán.

Elvették Medveczky Ilonától a rokkantkártyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-medveczky-ilona-tancmuvesztol-elvettek-a-rokkantkartyajat.htmlA táncművész szomorúan vette tudomásul, hogy mozgáskorlátozott igazolványát, nem újította meg a hatóság. TV + Sztárok--Freddie: „A végén emlegessenek minket"http://www.life.hu/sztarok/20160422-freddie-a-dal-2016-gyoztese-varja-a-eurovizios-dalfesztivalon-valo-megmerettetest-de-nem-latolgatja.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója arról vallott, izgul-e a nagy megmérettetés előtt, és szeretné-e, hogy a verseny végén nyomot hagyjon az emberekben. TV + Sztárok--Pincében csábította el a lányokat Hajdú és Gönczihttp://www.life.hu/sztarok/20160422-hajdu-peter-musorvezeto-es-gonczi-gabor-musorvezeto-annak-idejen-a-pinceben-csabitotta-a-lanyokat.htmlA két műsorvezetőt évtizedes barátság köti össze és bizony fiatalkorukban volt, hogy vad kalandokat éltek át együtt. TV + Sztárok--Kozso volt üzletvezetője állítja: penész és kukacok várták őket a teaházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-kozso-teahazanak-volt-uzletvezetoje-allitja-hogy-penesz-kukacok-es-egerek-is-voltak-az-uzletben.htmlAz énekes üzletében nem voltak adottak a szükséges egészségügyi feltételek, legalábbis ezt állítja Kozso egykori üzletvezetője, Keglovics Zoltán. TV + SztárokOrigoKatherine Heigl: "Megbántam a döntésemet!"http://www.life.hu/sztarok/20160421-katherine-heigl-megbanta-hogy-2008ban-visszautasitotta-az-emmy-dijra-valo-jelolest.html"Terápiára volt szükségem" - mondta Katherine Heigl, aki azután zuhant össze, hogy 2008-ban Emmy-díjra jelölték, a Grace klinika című sorozatban nyújtott alakításáért, ám visszautasította a jelölést, mert úgy érezte, hogy nem érdemli meg. TV + Sztárok--Rubint Réka és Norbi 15 év után végre kirúgtak a hámbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160421-rubint-reka-es-schobert-norbert-15-eve-nem-bulizott-vegre-kirugtak-a-hambol.htmlAz energikus házaspár végre a bulis oldalát is megmutatta, kétségtelen, hogy nagyon jól érzik magukat a színpadon. Vasárnaponként mindenki láthatja, hogy nemcsak az edzések villanyozzák fel őket, hanem sajnos rég nem volt alkalmuk a bulizásra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.