"Vancsú in máj rúm” - Kucsera Gábor az új Bikicsunáj!

Forrás: TV2 -
Kucsera Gábor Nagy Duett Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a Nagy Duett színpadán mutatta meg tökéletes alakját, hiszen falatnyi ruhában ropta a táncot.

Dér Heni Kucsera Gábor oldalán dögösködött, és a színpadi szerelésben olyan kívánatos volt, hogy ha a pasik eddig nem is nézték a műsort, most biztos a képernyőre tapadtak.

Forrás: TV2

Kucsera pedig majdnem orra esett az énekesnő lábai előtt, ami nem csoda. "Gabi majdnem orra vágódtál ott a konfettieső mögött” - nevetett Kasza Tibi.

Óriási baki élő adásban: Növényi Norbert belesült dalába a Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160424-oriasi-baki-novenyi-norbert-belesult-dalaba-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA birkózó, Norbi, Nika oldalán kezdte volna a Bye Bye Szása című dalt, de nem kezdte.... TV + Sztárok--Rubint Réka előadása kicsit olyan volt, mint egy Alakreformedzéshttp://www.life.hu/sztarok/20160424-rubint-reka-eloadasa-kicsit-olyan-volt-mint-egy-alakreformedzes.htmlSzexi, rövid forrónadrágban mutatta meg a fitnesz nagyasszonya, milyen is egy dögös fesztiválozó. TV + Sztárok--Keleti Andrea feneke jobb, mint az énekhangja: Vajon megmenti a riszálás?http://www.life.hu/sztarok/20160424-keleti-andrea-feneke-jobb-mint-az-enekhangja-vajon-megmenti-a-riszalas.htmlA táncosnő kis miniben, szexin rázta a popsit a Nagy Duettben, de sajnos a folyamatos pucsítás sem mentheti meg, sem őt, sem a nézőket a hamis hangoktól. TV + Sztárok--Mulatós király lett Berki Krisztián, de azért még mindig hallgathatatlanhttp://www.life.hu/sztarok/20160424-mulatos-kiraly-lett-berki-krisztian-fesus-nelly-mellett-mar-nem-olyan-ocska.htmlAz Aranyeső című örök slágerében jól csattogtatta Krisztián a kanalakat, és igazi romacsávóként csettintgetett, de a hamis hangokon még van mit javítania. TV + Sztárok--Less be a Nagy Duett kulisszái mögé: Így készül Norbi és Réka a ma esti élő adásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160424-less-be-a-nagy-duett-kulisszai-moge-igy-keszul-norbi-es-reka-a-ma-esti-elo-adasra.htmlHamarosan indul a TV2 Nagy Duett című műsorának harmadik adása. A szereplők, így pedig a sztárpáros, Schobert Norbi és Rubint Réka is lázasan készülnek.TV + Sztárok--Less be a Nagy Duett kulisszái mögé: Így készül Lola a ma esti élő adásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160424-less-be-a-nagy-duett-kilusszai-moge-igy-keszul-lola-a-ma-esti-elo-adasra.htmlHamarosan indul a TV2 Nagy Duett című műsorának harmadik adása. A szereplők, így pedig a gyönyörű énekesnő is lázasan készülnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.