Bódi Sylvi a vízen járva is szexi amazon

modell szexi dögös Bódi Sylvi szörf Amazon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellt szörfözés közben kapták lencsevégre, amikor szexi egyrészes dresszben a vízen siklott.

Bódi Sylvi, már korábban megmutatta kedvenc szörfös szerelését, amiben úgy érzi magát, mintha meztelen lenne. Most azt is megmutatta, milyen könnyedén szeli a hullámokat szuper deszkájával a tenger habjain, a trükkös fotónak köszönhetően pedig olyan, mintha a vízen járna.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi
Kemény kihívás vár a magyar sztárpárokrahttp://www.life.hu/sztarok/20160501-a-tv2-dragam-add-az-eleted-game-showban-abel-anita-es-majka-kemeny-kihivas-ele-allitja-a.htmlA TV2, Drágám, add az életed! gameshowja sokkal több, mint a megszokott celebpárokat felvonultató műsorok. Itt valóban foggal-körömmel küzdenek a férfi szereplők. TV + Sztárok--Zuckerberg láthatatlan pulijáért tízezrek rajonganakhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-mark-zuckerberg-pulija-lathatatlanna-valt-az-internetezok-imadjak.htmlA Facebook vezérének kutyája egyébként is közel áll főleg a magyar szívekhez, az csak rátesz egy lapáttal, hogy Zuckerberg milyen cuki képeket oszt meg az ebről. TV + SztárokOrigoKucsera Gáborban nők milliói csalódtak mosthttp://www.life.hu/sztarok/20160501-kucsera-gaborban-nok-millioi-csalodtak-most-a-nagy-duett-szinpadan.htmlMár a hét közepén, amikor megírtuk, hogy vasárnap bizony Kucsera Gábor vetkőzni fog, csajok ezrei, millió várták otthon, hogy odadobhassák a bugyit a tévéképernyőnek. Hát, az orgazmus elmaradt...TV + Sztárok--Kőkemény győzelem: Farm Cintia erőből verte meg Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20160430-farm-cintia-kokemeny-parbajt-nyert-meg-farm-norbi-ellen.htmlCintia szombat este kiejtette a játékből Norbit egy nem annyira látványos, de komoly erőnlétet és akaraterőt igénylő párbajban.TV + SztárokHosszú Katinka: „Anyu segített át a legnehezebb időszakon”http://www.life.hu/sztarok/20160429-hosszu-katinka-iron-lady-uszonovel-es-edesanyjaval-bakos-barbaraval-anyak-napja-alkalmabol.htmlAnyák napja alkalmából az Iron Lady édesanyjával, Bakos Barbarával beszélgettünk, arról, hogyan kell egy szülőnek úgy támogatnia gyermekét, hogy az ne a megfelelési kényszer miatt akarjon bizonyítani. TV + Sztárok--Kiderült! Nádai Anikó szerelmes volt Sebestyén Balázsbahttp://www.life.hu/sztarok/20160501-nadai-aniko-szerelmes-volt-sebestyen-balazsba-amig-ra-nem-jott-valamire.htmlA Gyertek át szombat este! adásában celebek csapnak össze egy civil csapatkapitánnyal az élükön. Tegnap Szabó Zsófi, Fluor Tomi és Istenes Bence alkották az egyik csapatot, míg a másikban ÉNB Lali, Nádai Anikó és Dombóvári István voltak. TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.