Robin Williams megalázta a kislányt, aki a Mrs. Doubtfire-ben a gyerekét játszotta

forgatás Mara Wilson Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mara Wilson 23 évvel ezelőtt, hatévesen még gyerekként szerepelt a Mrs. Doubtfire című filmben, ám most 28 éves fejjel előásott egy régi emléket a forgatásról. Elárulta, Robin Williams egyszer eléggé zavarba hozta.

"Megalázva éreztem magam" - mesélte az 1993-as Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van forgatásáról Mara Wilson. A színésznő szerint ugyanis Robin Williams egyszer kellemetlen helyzetbe hozta őt.

Robin Williams és Mara Wilson a Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van forgatásán Forrás: Origo

A történet ott kezdődött, hogy Marával még a forgatások kezdetén leült az anyja, és túlestek azon a bizonyos szexuális felvilágosításon. Másnap a fiatal lány már újdonsült tudásával együtt tért vissza a forgatásra.

"Nem tudtam koncentrálni a jelenetekre, izgultam, mert már tudtam a nagy nyílt titkot - végül nem tudtam magamban tartani és megkérdeztem Virginiától, az egyik fodrászunktól, hogy ő csinálta-e már...erre ő csak szótlanul kisétált, aztán elkezdtem énekelni, hogy

Tudok a szexről, tudok a szexrőőől!

Az egész csapat kacagott, kivéve az anyukám. Igazából megalázva éreztem magam, ráadásul a legrosszabb, hogy az egészet magamnak köszönhettem. Azt hittem bőgni fogok."

Mara Wilson 6 évesen Forrás: InterCom

Ekkor jött Robin Williams teljes Mrs. Doubtfire hacukában, és megkérdezte a rendezőtől, hogy "Hallottad, hogy Mara a szexről kérdezte Virginiát?"

Végül a rendező odasétált Marához, és csak annyit mondott neki, hogy "Ha akarod menj oda Williams filmbeli ex-feleségéhez és mondd el neki, hogy a ruhája mennyire szexi."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.