társkereső szex pucér meztelen Viasat3 Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tetkós, gyúrós és táncoslány veti be bájait a Csábítás partján az Ádám keresi Évát hétfői adásában!

A 34 éves Bongi lassan hat éve van egyedül. Azt mondja: nem színészkedik, magát akarja adni, és szerinte ez nem nyerő a csajoknál. Első ránézése erősnek és nagyképűnek tartják, de ha valaki beszélget vele, rájön, hogy ezek nem igazak. Bongi spirituális könyveket olvas, és szeretné, ha a választottja is spirituális beállítottságú lenne.

Forrás: Viasat

Az ideális társról Bongi úgy tartja: nemcsak szerelem, hanem barát is. Nincs ideálja: a vékonytól a nőiesebb vonalig minden jöhet, egyedül a műszempilla taszítja. 26 év feletti lányt szeretne magának találni. Önmagát nagyon romantikus alkatnak tartja, aki hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra.

Ami a szexualitást illeti: Bongi a vad, szenvedélyes szexet szereti.


A 18 éves Krisz, 15 éves korában kezdett kondizni, sikert akar elérni ebben a sportban. Krisztián nem hallgat másokra, nem ad mások véleményére, amit elhatároz, azt meg is akarja valósítani.

Evelin és Krisztián Forrás: Viasat

Saját bevallása szerint még soha nem volt szerelmes.

Pár hónapos kapcsolatai voltak, nem igazán vette komolyan a lányokat, inkább a testiség miatt volt velük. Nagyon fontos számára a szex,

régebben fontosabb volt a mennyiség a minőségnél, mostanra ez megváltozott. Egy hétnél többet nem bír szex nélkül. Krisztiánnak a formás, szőke lányok tetszenek, meg a szilikonos csajok, és az sem baj, ha az illető 5-6 évvel idősebb nála.

A 19 éves Evelin azt mondja: eddig nagyon rossz élete volt, de minden erejével azon van, hogy idővel nyugodt és kiegyensúlyozott életet élhessen. Jelenleg táncoslányként dolgozik, amiről úgy nyilatkozott: imádja a munkáját és a kollégáit is.

Forrás: Viasat

Evelin utál randizni, ugyanis nem tud mit kezdeni a szituációval, és nem hisz abban sem, hogy létezik szerelem első látásra. Ezt leszámítva vágyik a romantikára, az ideális férfiról úgy tartja: „ne legyen tunya testű, legyen helyes pofija". Nagyon fontosnak tartja, hogy párja hűséges legyen, aki mellett biztonságban érezheti magát. Evelin nem tolerálja a gyerekes gondolkodást és azt sem, ha egy kapcsolatban nem igazi nagybetűs férfi a férfi.

Úgy fogalmazott: „Nem teper a fiúkért, hanem ők tepernek érte".

Fontos neki a szex, pár hetet bír ki csak nélküle. Szereti a megkötözést, és nem veti meg a segédeszközöket sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.