Józan László: "Hosszú évekig komplexusokkal küzdöttem"

Forrás: Instagaram/Józan László -
fogyás Józan László testképzavar komplexus Barátok közt hízás izmok edzés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos és tökéletes kockahassal rendelkező színészről kevesen gondolnák, hogy egész gyermekkorát beárnyékolta a tesképzavara.

A Barátok közt legjobb pasijának, Józan Lászlónak sok évi kemény munkába telt, hogy csorgó nyállal legeltethessük rajta a szemünket. Egészen pontosan a tökéletes izomzattal rendelkező testén - írja a Story.

Forrás: Instagaram/Józan László

"Az általános iskola végére már 189 centi magas voltam és alig 50 kiló, amolyan nyakigláb kamasz. A testnevelésórától szabályosan rettegtem, és ugyanúgy voltam a strandon is. Egyszóval gátlásos és komplexusos gyerekként nőttem fel" – mesélte Laci, aki miután megkapta Maugli szerepét, kőkemény edzésbe kezdett és mára ő az egyik legjobb testű magyar színész.

Interjú Józan Lászlóval

„Van, aki a meleg szerepekkel azonosít. Volt olyan, hogy éjszaka utánam kiabáltak az utcán, hogy ott megy a meleg fiú" – mesélte a Life.hu-nak Laci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.