Intim helyzetben mesélt a rajongóinak Hosszú Katinka - Videó

úszás Európa Bajnokság Hosszú Katinka London masszázs sport Bajnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok úszónő és olimpikon masszázs közben köszönt be rajongóinak, és számolt be a londoni Európa bajnokságon szerzett élményeiről.

Hosszú Katinka még pihenés közben is kihasználja a perceket. Az IronLady, aki a napokban megnyerte a londoni Európa-bajnokságot, a közösségi oldalára feltöltött videójában számolt be a versenyről és élményeiről, miközben éppen masszőre kezei között regenerálódott.

A teljes videót alább nézheted meg:

Victoria Beckham olyat tett, amilyet csak ritkán láthatunk tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20160512-victoria-beckham-enekesno-es-divattervezo-mosolygott-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlTermészetesen az egykori Spice Girls-tag sem maradhatott ki a cannes-i filmfesztivál megnyitójának vörös szőnyeges sztárkavalkádjából. A megtiszteltetésnek láthatóan nagy örült. De most tényleg! TV + Sztárok--5 dolog, amit nem tudtál a szülinapos George Clooneyrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160506-george-clooney-szineszrol-5-dolog-amit-nem-tudtal.htmlSzinte hihetetlen, hogy telik az idő: május 6-án ünnepli 55. születésnapját minden idők egyik legnagyobb sármőre, George Clooney, aki a mai napig nők millióinak szívét dobogtatja meg elképesztő kisugárzásával - és persze színészi tehetségével. A Life.hu ez alkalomból összegyűjtötte azt az 5 tényt, amelyet valószínűleg még nem tudtál a hollywoodi sztárról. TV + Sztárok--Szexbombából csontkollekció: így soványodott le az évek alatt Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20160506-angelina-jolie-szineszno-igy-lett-evrol-evre-egyre-sovanyabb.htmlFérfiak milliói gondoltak rá vágyakozva, és nők milliói csodálták irigykedve Angelina Jolie szépségét, aki nem mindennapi kisugárzásával és külsejével bárkit magába tudott bolondítani. Sajnos a fogyása nem tett jót a színésznőnek: Angelina Jolie ma már csak árnyéka annak a nőnek, aki lecsapta Brad Pittet Jennifer Aniston kezéről. TV + SztárokOrigoMeglepő bizniszbe fog Beyoncéhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-beyonce-enekesno-meglepo-vallalkozasba-fog.htmlA zeneipar királynőjének nem elég a rivaldafény: Beyoncé a napokban jelentette be, milyen új vállakozásba fektette be pénzét. TV + SztárokAFPNem fogod elhinni, melyik világsztár lép fel az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160510-az-eurovizios-dalfesztival-dontojen-justin-timberlake-sztarenekes-lep-fel.htmlA legfrissebb hírek szerint Justin Timberlake lép színpadra a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén. TV + SztárokOrigoGusztustalan videóval üzent utálóinak Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20160504-madonna-enekesno-ujjszopos-videoval-uzent-azoknak-akik-utaljak.htmlAz 57 éves popdíva teljesen kifordult magából a 2016-os MET gálán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.