Eva Longoria férjhez ment - Megmutatjuk, hogy milyen volt az esküvője!

Forrás: NORTHFOTO -
esküvő színésznő feleség Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria most már Eva Bastón. A színésznő ugyanis a napokban világsztárok gyűrűjében mondta ki a boldogító igent José Bastónnak.

Eva Longoria Cannes után pár nappal férjhez ment José Bastónhoz, egy mexikói médiamogulhoz. A színésznő a nagy hírt egy gyűrűs képpel jelentette be Instagramon, valamint egy névtáblával, amelyen

már Eva Bastónként szerepelt.

Eva Jacqueline Longoria Bastónnak már ez a harmadik házassága, a lagzira pedig Mexikóban, egészen pontosan Mexikóvárostól 141 kilométerre került sor.

Forrás: NORTHFOTO

A vendégek között ott volt, Penélope Cruz, Ricky Martin, Katy Perry, valamint Victoria és David Beckham. Utóbbit magyarázza az is, hogy Mrs. Longoria

egy Victoria Beckham-ruhát viselt az oltárnál.

A People beszámolója szerint volt tűzijáték, a házasokat pedig körülbelül 80 vendég ünnepelte. A szertartás nagyon romantikusra sikerült, az Hola! magazinnak köszönhetően pedig be is kukucskálhattunk az esküvőre.

Forrás: Instagram / Eva Longoria

Eva Longoria rácuppant Palvin Barbira

Közös képükön látszik csak igazán, hogy Eva Longoria mennyire pöttöm termetű. Barbinak csak a válláig ér fel, de ez mit sem von le a színésznő dögösségéből, ketten együtt pedig igazán tündöklőek. Ha kíváncsi vagy a képre, itt megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.