Droggal enyhítette szorongását Horgas Eszter

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Horgas Eszter zene házasság marihuána fuvola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A művésznő élete legnagyobb kudarcaként élte meg házasságának megromlását. Szorongását olykor még marihuánával is próbálta enyhíteni, de rájött, a zene az, ami igazán segíthet.

Nem volt zökkenőmentes Horgas Eszter élete. Tönkrement a házassága, egy gyerekkel pedig tanácstalan és kétségbeesett volt. Nem tudta, menjen, vagy maradjon. Nagypapájában támogatóra lelt, de mást is talált, ami egy időre felszabadította.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

“Elvittek egy társaságba, ahol megkínáltak marihuánával.

Elszívtam, és azt éreztem, hogy sokkal jobban vagyok, felszabadultam, minden feszültség elszállt belőlem”

- vallotta be a művésznő, aki azt is hozzátette, ő nagyon szorongó típus, amit sokan nem tudnak róla. Nagypapája mindenről tudott, ami az életében zajlik, így azt is, hogy ugyan nem drogos, de néha elszív néhány szál füves cigit.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

“Megígértette velem, hogy felhagyok a marihuánával, amíg élt nem tudtam betartani, miután meghalt 1994. szeptember 11-én, nem szívtam többet” - árulta el titkát Horgas Eszter a Best magazinnak. Elmondta, sokkal jobb megoldást talált a feszültsége enyhítésére, mégpedig a zenét.

“Világossá vált számomra, hogy az igazi megoldást belül találjuk meg. A zene tökéletes meditációs eszköz. Azt gondolom, ha nincs fuvola, ha nincs a zene, én már régen nem élnék”

- mondta a művésznő, akire válása után rátalált újra a szerelem, és azóta boldog párkapcsolatban él. Vagy mégsem?

“A boldog párkapcsolatról annyit, hogy nálunk is vannak hullámvölgyek, viharok. Amikor komolyan felmerül, hogy vége és elválnak útjaink, mind a ketten sírunk”

- mondta Eszter, és hozzátette, komoly munka kell ahhoz, hogy működjön két ember kapcsolata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.