Sallai Nóra legnagyobb fájdalma, hogy apja nem kísérheti az oltár elé

Fotó: Sárosi Zoltán/sajtoszoba.tv -
halál esküvő Jóban Rosszban TV2 Sallai Nóra apa templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másodszor is férjhez megy a férjéhez a TV2 sztárja. A templomi esküvő közeledtével egyre többet gondol édesapjára, akinek elveszítése szörnyű fájdalmat okozott a színésznő számára.

Sallai Nóra szerint a házasság igenis megváltoztatta őt. A polgári esküvőjük már korábban megvolt, most a templomira készülnek. Ő nemcsak egy papírként tekint a ceremóniára. “Sokat változtam attól, hogy feleség lettem. Sokkal háziasabb lettem, sőt, felelősségteljesebb” - ismerte el a Jóban Rosszban sztárja.

Fotó: Sárosi Zoltán/sajtoszoba.tv

Nemsokára a templomi esküvőt is megtartják, ami szerinte tényleg felbonthatatlan kötelék. Hiába várja izgatottan és örömmel a nagy napot, valami mégis beárnyékolja a boldogságát. Nagy szívfájdalma, hogy apja nem kísérheti az oltár elé.

Amikor édesapám elhunyt nagyon magamba zuhantam, dolgozni sem tudtam. Több mint fél évig tartott ez a bénult állapot. Az esküvő közeledtével megint egyre többet gondolok az édesapámra, aki sajnos csak lélekben lesz velem”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.