Szürke menedzsert kreáltak volna a dögös, bögyös Liptai Claudiából?

műsorvezető Liptai Claudia sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Mindenki szeret tartozni valahová" - ezzel a posztszöveggel osztotta meg a Facebookon Liptai Claudia menedzsmentjének és a hozzájuk tartozó sztároknak a közös fotóját.

A várandós műsorvezetőt azonban nem csak pozitív kritikával illették.

"Lehet,hogy jól és profin menedzselik őket, de az egyéniségek elhalványulnak, elszürkülnek...., hol van már az 5-6 évvel ezelőtti Liptai Claudia, Ábel Anita stb.? Még ezek a képek is láthatóan agyon vannak korrektírozva. A dögös-vörös-szexis Claudiából régi önmagához képest egy szürke menedzser (vagy tanárnő) kinézetű jó kislányt kreáltak, se a haja, se a ruhái nem illenek a személyiségéhez, erős karakteréhez.

Risztov Évát pedig egy időben szimplán fiúsították, ezen a képen legalább néz ki valahogy. A kedvenceiket úgy szeretik az emberek, ha azok emberközeliek,spontánok és nincs minden sajtó megjelenésük perce pontosan megtervezve!" - olvasható egy markáns vélemény, amelynek írója csaknem egyedül maradt a véleményével, hiszen a legtöbben a szeretetükről biztosították a sztárcsapatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.