Péter Szabó Szilvia terhesség Nagy Duett énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2016-os esztendő Péter Szabó Szilvia éve, hiszen szakmailag és a magánéletben is egyenesbe került. Pachmann Péter oldalán megnyerte a Nagy Duettet, és hamaraosan anyai örömök elé is néz.

Úgy tudnii, a kis Péter Szabó Szilvia a család autójában kezdett el énekelni, akkor derült fény a tehetségére. "Gyerekként hátul az autóban mindig felkavarodott a gyomrom, ezért anyukám folyton középre ültetett és énekeltetett. Egy idő után azt vették észre, hogy a rádióban szóló nehezebb dalokat is kiénekelem" - nyilatkozta az énekesnő a Blikknek.

Forrás: Instagram/szilvia_peter_szabo

"Anyukám pedagógus, aki mindig azt mondja, hogy a két lánya közül az egyik megvalósította azt, ami szeretett volna lenni, a másik pedig azt, ami lett. A nővérem ugyanis szintén tanár "- felelte Szilvi arra kérdésre, hogy másnak is van művészvénája a családban.

19 évesen egyszer csak Budapesten találta magát, a NOX énekesnőjeként. Nem volt ijesztő?

"Dehogynem! Amikor először fent hagytak az újpesti garzonban, anyu a kocsiban sírt, én a konyhában. Aláírtuk a lemezszerződést, dalokat készítettünk, klipet forgattunk, közben készültem az érettségire az osztálytársaim által indigóval lemásolt jegyzetekből.

Mi fokozatosan lettünk ismertek, így nem volt annyira megterhelő, mint mondjuk egy Megasztárban feltűnt fiatalnak, akit tényleg pár hét alatt annyira megismernek, hogy minden érdekes vele kapcsolatban. Akár az, hogy mit eszik vagy kivel szórakozik, esetleg kit szeret."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szilvi boldogabb már nem is lehetne, hiszen, ahogy arról a Life.hu beszámolt, kisbabát vár.

"Fantasztikus érzés ez. Amióta tudom, hogy ő van, minden róla szól, minden átértékelődött, az a legfontosabb, hogy vele mi van, hogy rendben legyen. Minden porcikámmal átélem ezt az időszakot."

Hogy áll a babaszoba?

"Babonás vagyok, így még sehogy. Persze ötletek, tervek már vannak, de majd később foglalkozunk ezzel a párommal" - mondta Szilvinak, akinek a családja is izgatottan várja a pici érkezését.

"Anyukám kétszeres nagymama lesz így, Gyuri édesanyja pedig már ötszörös. Nemrég pedig Gabi (Völgyesi Gabi, a Unique énekesnője, Gyuri testvére) mondta azt, hogy látva az ultrahangos képeket, kezd érzelmeket táplálni a picurka iránt."

Isteni gondviselés? Furcsa dolog történt a várandós Péter Szabó Szilviávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160515-peter-szabo-szilvia-varandos-enekesnovel-furcsa-dolog-tortent-nox-rendszamot-kapott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, gyermeket vár a Nagy Duett sztárénekesnője, Péter Szabó Szilvia. A NOX együttes egykori tagjával most egy igazán különleges esemény esett meg, amiről úgy döntött, be is számol követőinek.TV + SztárokOrigoPéter Szabó Szilvia a terhességről: “Még nem szerettem volna egy egész ország tudtára hozni”http://www.life.hu/sztarok/20160512-peter-szabo-szilvia-facebook-oldalan-erositette-meg-terhessege-hiret-es-elmondta-meg-nem-szerette.htmlVegyes érzelmek kavarognak a gyönyörű énekesnőben, ugyanis akarata és megkérdezése nélkül terjedt el terhességének híre. Hiába jelent ez óriási örömöt, csalódott is Szilvi. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDögösen pózol Péter Szabó Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20160127-dogos-fotot-tett-kozze-instagram-oldalan-peter-szabo-szilvi.htmlAz énekesnőt eddig kizárólag visszafogottan és bájosan láthattuk, de most egy bevállalósabb képet is közzétett! TV + Sztárok--Péter Szabó Szilvia rosszul lett az egyik produkció alatthttp://www.life.hu/drlife/20160607-peter-szabo-szilvia-a-tv2-nagy-duett-terhes-enekesnoje-rosszul-volt-az-egyik-produkcio-alatt.htmlAz énekesnő elárulta, a terhességének egy bizonyos szakaszában nem volt túl jól. Az Eye Of The Tiger című dal alatt például alig kapott levegőt. Dr. Life--Nagyon cuki ultrahangfotó készült Péter Szabó Szilvia babájárólhttp://www.life.hu/csalad/20160524-peter-szabo-szilvia-varandos-a-kismama-cuki-ultrahang-fotoja-a-babajarol.htmlA várandós sztár szinte ragyog a boldogságtól, és ezt nem is titkolja a kamerák előtt, sőt még néhány intim titkot is megosztott a születendő gyermekéről. CsaládOrigoPéter Szabó Szilvia anyasággal kapcsolatos félelmeiről vallott http://www.life.hu/csalad/20160518-peter-szabo-szilvia-a-tv2-nagy-duett-szereoloje-felelmeirol-vallott-az-anyasaga-kapcsan.htmlA Nagy Duett színfalai mögött Péter Szabó Szilvia elárulta, mitől tart már most az anyasággal kapcsolatban. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.