Péter Szabó Szilvia terhesség TV2 Nagy Duett rosszullét kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő elárulta, a terhességének egy bizonyos szakaszában nem volt túl jól. Az Eye Of The Tiger című dal alatt például alig kapott levegőt.

Amikor Szilvire - a Nagy Duett győztes énekmesterére - rátört a rosszullét, csak arra várt, hogy végre leülhessen. Ám amikor túljutott ezen a szakaszon, már sokkal jobban érezte magát a színpadon.

"A legnehezebb az az este volt, amikor az Eye Of The Tigert adtuk elő, mert aznap nem voltam túl jól, alig kaptam levegőt, és nagyon küzdöttem, hogy kibírjam a két és fél percet állva" – mondta Szilvi, aki profiként tolta végig a dalt és jól leplezte, hogy nincs a toppon.

Nem kellett az örökbefogadóknak a rendellenességgel született kislányhttp://www.life.hu/drlife/20160607-az-orokbefogado-anya-kihatral-amikor-meglatta-a-treacher-collins-szindromaval-szuletett-kislanyt.htmlA biológiai anyukája a kezdetektől azt tervezte, hogy örökbe adja születendő gyermekét. Úgy érzete, nem lenne képes tisztességgel felnevelni, ezért keresett neki olyan szülőket, akik biztos háttérrel rendelkeztek. Ők viszont nem voltak hajlandóak egy sérült kislányt magukhoz venni. Dr. LifeOrigoA jelenkor három leggyakoribb női betegségehttp://www.life.hu/drlife/20160603-ezek-a-jelenkor-leggyakoribb-noi-betegsegei-mioma-mellrak-endometriozis.htmlSokáig azt hisszük, sebezhetetlenek vagyunk, és a rémisztő betegségek minket nem érinthetnek. Dehogynem! Vannak olyanok, amelyek kizárólag vagy nagyobb számban a gyengébbik nemet érintik. Ezek a 21. század leggyakoribb női betegségei. Dr. Life--Túl sovány! Nagyon aggódnak rajongói Solti Ádámérthttp://www.life.hu/drlife/20160607-aggodnak-a-rajongoi-solti-adamert-tul-sovanynak-tartjak-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjat.htmlA Barátok közt sztárja rendesen ráijesztett a követőire. Legutóbbi fotóján ugyanis nagyon vékonynak tűnik, amit rajongói szóvá is tettek a színésznek. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huA mindennapi nassolás veszélyes?http://www.life.hu/drlife/20160602-edesseg-falas-veszelyei-ez-a-kulonbseg-a-kis-etkezes-es-a-nassolas-kozott-napi-doktor.htmlA táplálkozási napló rendszeres vezetése rengeteg fontos dologra rávilágít, ami segíthet abban, hogy végre leadjuk a pluszkilókat, és egészségesebben éljünk! A Napidoktor.hu szakértője, dr. Gajdács Ágnes obezitológus szakorvos szerint azonban az is fontos, hogy megkülönböztessük a kis étkezéseket a nassolástól. De hogyan is tehetjük ezt meg? Dr. Life--7 éve injekciózza magát a férfi, hogy barnább legyenhttp://www.life.hu/drlife/20160605-egy-ferfi-7-eve-minden-nap-injekciozza-magat-hogy-barnabb-legyen-a-bore.htmlA 33 éves Carl 17 éves kora óta szoláriumozik rendszeresen, 7 éve pedig minden nap szúrja magát egy bizonyos barnító szerrel, amelynek eredete a mai napig nem tisztázott. Dr. LifeOrigoAttól is hízunk, hogy éjszaka dolgozunkhttp://www.life.hu/drlife/20160602-amint-abbahagyjuk-az-ejszakai-muszakot-sokkal-jobb-lesz-az-egeszsegi-allapotunk.htmlBár a múltban több tanulmány is szoros kapcsolatot tárt fel az éjszakai munka és a szívkoszorúér-betegség emelkedő kockázata között, egy új vizsgálat azt mutatja, hogy ez a történet korántsem ilyen egyszerű. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.