Fördős Zé: “Barátaim kölcsöneiből tartottuk fenn magunkat”

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Fördős Zé válság karrier RTL Klub anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány évvel ezelőtt még teljesen kilátástalannak látta helyzetét Fördős Zé, aki mára az ország egyik legismertebb gasztrobloggere és műsorvezetője lett.

A konyhafőnökben egy egész ország megismerhette Fördős Zét, aki bátran fog bele újdonságokba. Élete során azonban komoly mélypontot is megjárt már, saját bevallása szerint ezért is tudod ennyire nyitott lenni a különböző lehetőségekre.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

“Pár évvel ezelőtt tulajdonképpen mindenünk odalett. Egy szépen felépített, tizenöt éven keresztül működő családi vállalkozást vittünk teljes csődbe. Nagymamának még a házát is el kellett adnia, hogy meg tudjunk élni.

Előfordult olyan is, hogy barátaim kölcsöneiből tartottuk fent magunkat”

- vallott Fördős Zé nehéz időszakáról. Sokáig az ő fizetéséből élt a család, nagy szükségük volt egy ötletre, ami kisegíti őket a bajból. Testvérével közösen belevágtak a főzőműsorok gyártásába. “A terv az volt, hogy engem majd felfedeznek, híresek leszünk és végre a megélhetésünk is biztosítva lesz. Valójában bejött, de hosszú volt az út, és rengeteg munka vezetett odáig” - mesélte a blogger a Hot magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.