Puskás Peti: “Úgy éreztem, ez az életem vége”

Forrás: Facebook/Puskás Peti -
depresszió Puskás Peti x faktor mentor karrier RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes most nem panaszkodhat, hiszen mentor lesz az X -Faktor legújabb szériájában, de nem volt ez mindig így. Egy teljes évig mély depresszióban várta, hogy valaki kíváncsi legyen rá.

Egy percig sem gondolkodott Puskás Peti azon, hogy elvállalja-e a mentorkodást. Úgy érezte, tartozik is ennyivel a csatornának, hiszen amikor megrekedt a karrierje, ők akkor sem fordultak el tőle.

Forrás: Facebook/Puskás Peti

Peti élete legnehezebb időszakaként élte meg azt az egy évet, amikor otthon malmozott depressziósan. “Úgy éreztem, hogy király vagyok, már nem kell énekórára, válogatásokra járnom. És akkor elzárták a csapot, egy éven keresztül semmit nem csináltam.

Borzasztó volt. Úgy éreztem ez az életem vége.

Az volt bennem, hogy 3 hónapja nem voltam a színpadon, és senkit nem érdekel, hogy mit csinálok” - vallott mellőzöttségéről Puskás Peti a Hot magazinnak. Tudta azonban, hogy össze kell szednie magát, ezért néhány hónap önsajnáltatás után újra visszatért, és már arra is vigyáz, hogy ne veszítse el azt, maiért megdolgozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.