Tilla nyáron sem tétlenkedik- tengerpartról egyenesen a vörös szőnyegre utazott

Forrás: Marton Szilvia -
fesztivál Tilla család Fenyvesi Zoltán filmbemutató nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilla egy percig sem tétlenkedik. Amerikai családi nyaralása után Csehországban népszerűsíti filmjét.

A tv2 műsorvezetője trópusi paradicsom helyett nagyvárosi dzsungelbe vitte nyaralni családját.

Forrás: Instagram/Tilla

New Yorkban töltöttek néhány napot, és a fényképek szerint remekül érezték magukat. A kulturális programok mellett a tengerpartra is kiruccantak, megnéztek egy melegfelvonulást és egy kínai pár esküvőjét is. A tengerentúlon is figyelték a foci Eb-t, a magyarok egyik meccsét például egy kínai étteremben nézték meg.

A kiruccanás után nem sokat pihent a rendezőként is tevékenykedő tévés

hiszen szinte azonnal az 51. Karlovy Vary filmfesztiválra indult. A csehországi mustrán volt Tilla második nagyjátékfilmje, a „Tiszta szívvel” világpremierje, az alkotás sikeresen debütált a szakmai közönség előtt.

Forrás: Instagram/Tilla

Az akcióvígjáték egyik főszereplője, Fenyvesi Zoltán is ott volt a bemutatón. A valóságban is mozgássérült fiatal nemrég igencsak kellemetlen helyzetbe került Budapesten. A BKK egyik buszán utazott, mikor a sofőr le akarta szállítani, arra hivatkozva, hogy nincs vele kísérő. Zoltán beszámolója szerint végül elvitte ugyan a vezető, de így is nagyon kellemetlen perceket élt át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.