Kulisszatitkok Rubint Réka születésnapjáról: ilyen nagy meglepetés érte a fitneszlady-t

Rubint Réka meglepetés Pintér Tibor születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak tanítványai ajándékozták meg Rubint Rékát a születésnapján! Egykori duettpartnere, Pintér Tibor hatalmas meglepetéssel készült a fitneszlady nagy napjára.

Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere meglátogatta Rékát születésnapján, edzése közben. Sikerült megörökítenie egy nagy pillanatot, amitőlRubint Rékaszóhoz sem jutott.

Liptai Claudia testét egy másik nőével helyettesítikhttp://www.life.hu/sztarok/20160706-liptai-claudia-testet-egy-masik-noevel-helyettesitik-a-tv2-napi-sorozataban-a-joban-rosszban.htmlNem kis gondot okoz a sorozatban, ha egy női szereplő teherbe esik. Ilyenkor több lehetőség közül is választhatnak a készítők. Várandós lesz a karakter is, csak közeli képeket mutatnak, vagy éppen testdublőrt alkalmaznak. Ez utóbbit választották Liptai Claudia esetében. TV + SztárokOrigoHoppá! Hosszú Katinka szakmát váltott?http://www.life.hu/sztarok/20160706-hosszu-katinka-frizurat-csinalt-a-rioi-olimpia-kabalajanak-keszul-az-otkarikas-jatekokra.htmlHosszú Katinka kipróbálta magát fodrászként. Szó sincs róla, hogy az IronLady feladná sportkarrierjét, csupán a móka kedvéért készített frizurát egyik kabalájának. TV + Sztárok--Gór Nagy Mária: “Nem vagyok rasszista, de gyűlölöm az arabokat”http://www.life.hu/sztarok/20160706-gor-nagy-mariat-kiraboltak-torokorszagban-meglepo-kijelentest-tett-elo-adasban-nem-vagyok-raszista.htmlA TV2 reggeli műsorában beszélt Gór Nagy Mária arról, hogy Törökországban nyaralt barátnőjével, ahol leszbikusnak nézték és kifosztották. Ezeken kívül egy nagyon sokkoló kijelentést is tett az arabokról élő adásban. TV + Sztárok--Irina Shayk mamabugyiban is brutálszexi - ugye?http://www.life.hu/sztarok/20160705-irina-shayk-nagyon-szexi-fotot-tett-fel-kepmegoszto-oldalara.htmlA modell a bizonyíték arra, hogy egy dögös nő az égvilágon mindent magára aggathat, mert mindenben bombacsinos lesz. TV + SztárokOrigoGörög tengerparton pihen Nyári Dia - így fest bikiniben!http://www.life.hu/sztarok/20160705-nyari-dia-a-baratok-kozt-szinesznoje-gorogorszagban-nyaral.htmlA Barátok közt színésznője élvezi a szabadságot, és a görög tengerparton sütteti a hasát. TV + SztárokOrigoJennifer Aniston kiakadt: alkohol problémákkal küzd a világsztár! http://www.life.hu/sztarok/20160705-jennifer-aniston-alkohol-problemakkal-kuzd-a-szineszno-nagyon-maga-alatt-van.htmlArról már korábban is értesülhettünk, hogy Jennifer Anistonnak és férjének házassága közel sem a legboldogabb. A legújabb hírek szerint azonban a sztár nemcsak emiatt borult ki! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.