Jennifer Aniston kiakadt: alkoholproblémákkal küzd a világsztár!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk -
színésznő alkohol Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arról már korábban is értesülhettünk, hogy Jennifer Anistonnak és férjének házassága közel sem a legboldogabb. A legújabb hírek szerint azonban a sztár nem csak emiatt borult ki! 

Mióta a Jóbarátok Rachelje és Justin Theroux összeházasodtak, sorra röppentek fel a hírek, hogy a sztár várandós. Sajnos a párnak eddig még nem jött össze a baba, így a színésznő nagyon csalódott, hiszen a legnagyobb vágya, hogy végre anya lehessen. Egy külföldi portál szerint azonban más gondok is állnak a háttérben.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

Az OK! magazin szerint a színésznő az elmúlt időszakban nagyon rossz állapotban van, ezért alkoholba próbálta fojtani a problémáit. „Jen mindig is büszke volt az alakjára, de amikor tudomást szerzett a felröppent hírekről, akkor nagyon kiakadt, és szörnyen viselte, hogy a hasáról készült fotókkal foglalkozik a világ. Most elhatározta, hogy visszafogja magát, és újra bombaformába lendül majd” - mondta egy közeli ismerős, aki azt is hozzátette, hogy a sztár rendkívül elégedetlen az alakjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.