Agglegény életet él Király Viktor: elköltözött otthonról

lakás énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes úgy döntött, hogy önálló albérletbe költözik. Mostantól egyedül kell ellátnia magát, sőt a főzés is rá hárul majd. 

Király Viktor egy ideig Los Angelesben élt. Miután hazajött, a szülei otthonában húzta meg magát egy ideig. A sztár a Voice versenye előtt szerelmével lakott közös albérletben, most viszont szingliként kellett lakást keresnie - írja a Bors.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

"Szeretem az új lakást, kipróbáltam a festést is például. Egy elég absztrakt ké­pet készítettem, nekem tetszik, megkérdezek egy hozzáértőt, hogy tényleg jó-e, ha igen, akkor ki is akasztom. Egyébként nagyon élvezem az egyedüllétet, alkotni is könnyebb így. Be van rendezve egy kis helyiség, ahol zenélek. Most is épp ezt csinálom, a legtöbb zenész este szeret dolgozni, én napközben. Még csak félkész állapotban van, de ha egyszer a végére jutok, tartok egy jó kis lakásavatót" - nyilatkozta a fiatal sztár.

Tragédia! Szörnyű emlék árnyékolja be a Barátok közt sztárjának életét http://www.life.hu/sztarok/20160715-hajnal-janos-a-szinesz-gyerekkorat-egy-szomoru-tragedia-arnyekolja-be.htmlHajnal János még gyerekként veszítette el a nővérét. A sztárt a mai napig megviseli, hogy pont a születésnapján helyezték örök nyugalomra a testvérét. TV + SztárokOrigoÖt hónap után eljegyezte párja Köböl Anitát: a fellegek felett jár a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160715-ot-honap-utan-eljegyezte-parja-kobol-anitat-a-tv2-musorvezetojat.htmlValóra vált a műsorvezető álma: megtalálta azt a férfit, akire mindig is vágyott, ráadásul már az esküvőt is tervezgetheti. A párja ugyanis a napokban megkérte a kezét! TV + Sztárok--Cuki fotón a szerelmespár- Így csiklandozza Giannit Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20160714-giannit-etteremtulajdonos-kedvesevel-debreczeni-zita-modellel-vicces-fotokat-lott-a-nyaralason.htmlA pár nagyon vicces fotóval lepte meg rajongóit, úgy tűnik, nyaralás közben szeretnek kreatív ötleteket kitalálni a szerelmesek. TV + SztárokOrigoKudlik Júlia: 71 éves lett a Delta háziasszonyahttp://www.life.hu/sztarok/20160714-kudlik-julia-71-eves-lett-a-delta-haziasszonya-a-magyar-televizio-arca-akinek-40-ev-utan-ert-veget.htmlKörülbelül 18 műsornak volt a házigazdája a televíziós újságíró, akire mégis legtöbben a Delta című tudományos híradóból emlékeznek. 40 év munka után távozott a Magyar Televíziótól. TV + Sztárok--Andy Vajna elárulta, hogy mennyit fizettek Arnold Schwarzeneggernekhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-andy-vajna-ennyi-fizetnek-egy-vilagsztarnak-arnold-schwarzenegger-osszege.htmlA hollywoodi producer elárulta, mennyit is fizetnek egy világsztárnak, ha fel szeretnék kérni őt egy filmszerepre. Igazi csúcsgázsik! TV + SztárokOrigoHalott barátnője pakolja tele kavicsokkal Molnár Anikó házáthttp://www.life.hu/sztarok/20160713-halott-baratnoje-pakolja-tele-kavicsokkal-molnar-aniko-hazat.htmlFurcsa jelenségekre lett figyelmes Nagy Ő Anikó a saját lakásában: szanaszét heverő kavicsok, gyanús folt és eltűnt pénz. Mindezekből arra következtetett, hogy halott barátnője járt az otthonában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.