Tragédia! Szörnyű emlék árnyékolja be a Barátok közt sztárjának életét

Forrás: RTL Klub -
halál Hajnal János Barátok közt tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajnal János még gyerekként veszítette el a nővérét. A sztárt a mai napig megviseli, hogy pont a születésnapján helyezték örök nyugalomra a testvérét. 

Amikor a Barátok Közt Kristófja megszületett, a szülei már csaknem 40 évesek voltak, míg bátyja 17 éves, nővére pedig 15 éves. A szülei nem is számítottak új gyerekre, így a fiatal színész igazi meglepetés volt a családja számára - írja a Best Magazin.

Forrás: RTL Klub

A sztár nővére 22 éves korában mondta ki a boldogító igent, majd a születésnapján motorozás közben tolatott ki eléjük valaki. A lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy egy hónapig kómában volt, majd meg is halt. A temetésre János nyolcadik születésnapján került sor, mely a mai napig megviseli a színészt. Bár János szeretettel gondol a testvérére, ma már beleszeretett a motozozásba, így ő is szívesen ül a kétkerekű járműre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.