Elárulta: ezért szakított kedvesével Király Viktor

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
szerelem szakítás Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, Király Viktor és kedvese, Bea szakítottak. A lány a Facebookra posztolta ki búcsúüzenetét az énekes Voice-beli szereplését követően: „Őszintén gratulálok Király Viktornak a szerepléséhez. Köszönöm, hogy idáig mellette lehettem, és támogathattam őt! További sok sikert kívánok neki az életben!”

Eddig csak találgatni lehetett, mi volt a baj, Viktor azonban most a Cosmopolitannek beszélt arról, mi történt: "Sokáig voltunk együtt, de őszintén szólva már nagyjából másfél éve nem működött olyan jól a kapcsolatunk, mint korábban. Már nem éreztem, hogy tovább tudnék lépni Beával az életben, és ez kezdett megijeszteni, de hosszú ideig nem akartam ezzel foglalkozni" - mesélte Viktor.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az énekes elárulta, a szerelem is elmúlt: "Reménykedtem benne, hogy helyrejönnek köztünk még a dolgok, így például ha Amerikába kellett utaznom hosszabb időre, vártam, hogy amikor újra találkozunk, majd ismét fellángolnak az érzések. De sajnos ez nem történt meg, végül ezért döntöttem a szakítás mellett".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.