Ahogy már megírtuk, Király Viktor és kedvese, Bea szakítottak. A lány a Facebookra posztolta ki búcsúüzenetét az énekes Voice-beli szereplését követően: „Őszintén gratulálok Király Viktornak a szerepléséhez. Köszönöm, hogy idáig mellette lehettem, és támogathattam őt! További sok sikert kívánok neki az életben!”

 Eddig csak találgatni lehetett, mi volt a baj, Viktor azonban most a Cosmopolitannek beszélt arról, mi történt: "Sokáig voltunk együtt, de őszintén szólva már nagyjából másfél éve nem működött olyan jól a kapcsolatunk, mint korábban. Már nem éreztem, hogy tovább tudnék lépni Beával az életben, és ez kezdett megijeszteni, de hosszú ideig nem akartam ezzel foglalkozni" - mesélte Viktor. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az énekes elárulta, a szerelem is elmúlt: "Reménykedtem benne, hogy helyrejönnek köztünk még a dolgok, így például ha Amerikába kellett utaznom hosszabb időre, vártam, hogy amikor újra találkozunk, majd ismét fellángolnak az érzések. De sajnos ez nem történt meg, végül ezért döntöttem a szakítás mellett".