Hayden Panettiere ráfázott - egy vagyonnal tartozik a kutyái miatt

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
Hayden Panettiere kutya tartozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen kínos helyzetbe került a Hősök című sorozat szöszi üdvöskéje. 

Hayden a jó szíve és a kutyák miatt került bajba. Egy nő ugyanis azt állítja, a színésznő 8500 dollárral tartozik neki azért, mert ő gondoskodott a sztár kutyáiról. Ám az állatok már egy hónapja nincsenek is az asszonynál, Hayden pedig már többezer dollárt kifizetett az állatok gondozásáért - írja a TMZ.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

A filmsztár évekkel ezelőtt ugyanis elhozott a menhelyről két kutyát: Zandert, a rottwiler-labrador keveréket és Xenát, a pittbull-labrador keveréket, és egy Tia Brooks nevű nőnek napi 30 dollárt ajánlott az állatok gondozásáért, amíg ő nem talál nekik megfelelő gazdákat.

A színésznő azonban már egy hónapja nem fizet, Tia pedig 8500 dollárra tartana igényt. Pénzt azonban nem valószínű, hogy nem is kap: a színésző sztárügyvédje, Marty Singer ugyanis hivatalos levélben értesítette a nőt, hogy mivel ő már egy hónapja talált lakhelyet az állatoknak, azok azóta nincsenek is nála, ám ő változatlanul úgy veszi, mintha még mindig gondozni kéne őket.

Haydent mindenesetre kellemetlenül érinti az ügy, a szülei válása kapcsán ugyanis van épp elég baja a pereskedéssel.

Ez a nő állhatott volna Angelina Jolie és Brad Pitt szerelmének útjába?http://www.life.hu/sztarok/20160721-hihetetlen-de-ez-a-no-akadalyozhatta-volna-meg-angelina-es-brad-szerelmet.htmlVajon mi lett volna, ha Angelina Joliet és Brad Pittet nem hozza össze a sors a Mr. és Mrs. Smith forgatásán? Ha Angie szerepét egy másik nő kapja meg? Egyáltalán, kik voltak az esélyesek az ügynőknő szerepére? Olvass tovább, és megtudod! TV + SztárokOrigoHűha! Falatnyi bikiniben rázza formás popsiját Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/sztarok/20160721-nicole-scherzinger-ibizan-bulizik.htmlAz énekesnő láthatóan remekül érzi magát Ibizán. TV + SztárokOrigoÚjabb RTL-es sztár nyargalt át a TV2-hözhttp://www.life.hu/sztarok/20160721-muri-eniko-egykori-x-faktoros-csatlakozik-a-tv2hoz.htmlLassan már nem is marad senki az RTL-nél, ugyanis a TV2 nagy erőkkel csábítja el a konkurens csatorna sztárjait. Legutóbb Kocsis Tibor, az X- Faktor második szériájának győzteséről tudtuk meg, hogy a TV2-höz igazolt, most újabb celeb vált. TV + SztárokOrigoMichelle Obama igazi bulimacskává változott Missy Elliott melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-hihetetlen-michelle-obama-igazi-bulimacskava-valtozott-missy-elliott-mellett.htmlVajon mi sül ki abból, ha a first lady, Michelle Obama, és Missy Elliott egy remek humoristával, James Cordennel kerül egy autóba? Mutatjuk! TV + Sztárok--Régi szereplőt köszönthetünk újra az Éjjel-nappal Budapestben!http://www.life.hu/sztarok/20160720-enb-rita-megujult-kulsovel-ter-vissza-az-ejjel-nappal-budapestbe.htmlKét év után, teljesen átalakulva tér vissza az Éjjel-nappal Budapest egyik alapszereplője. A sorozat kezdetétől másfél éven át láthattuk esténként a képernyőn Ritát, aki újra beleveti magát a forgatagba. TV + SztárokOrigoÚjra forog a Barátok közt - Így örül a munkának Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20160719-kiss-ramona-vicces-videoja-ujra-forog-a-baratok-kozt.htmlJúlius második felében ismét összeállt a sorozat stábja, ennek pedig a színésznő láthatóan nagyon örül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.