Sarah Jessica Parker bármit megtett volna, hogy ne ő legyen Carrie

Forrás: The Picture Desk/n/a/Patrick Demarchelier -
színésznő Sarah Jessica Parker sorozat Szex és New York sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő hihetetlen titkot árult el kedvenc csajos sorozatunkról, amivel mindenkit meglepett. 

Sarah Jessica Parker évekkel ezelőtt egyáltalán nem volt oda az ötletért, hogy eljátssza Carrie Bradshaw szerepét, ugyanis nem akart sorozatszínésznőként ismertté válni. Ennek ellenére a jó forgatókönyv miatt részt vett a meghallgatásokon, de amikor kiválasztották a szerepre, nagyon szeretett volna kihátrálni az egészből. Még azt is megígérte az HBO-nak, hogy ingyen vállal szerepeket más filmekben, ha nem kell eljátszania Carrie-t – írja a People.

Forrás: HBO

„Szerintem most mindenem megvan. Játszhatok színdarabban, aztán egy filmben, aztán megint egy színdarabban. Mi lehet ennél jobb? Menjek vissza sorozatot csinálni, ahol ott is ragadhatok egy szerződés miatt?” - mondta akkor a sztár. Szerencsére később mégis igent mondott a felkérésre, így világhírűvé vált ezzel az egyetlen szereppel.

Hayden Panettiere ráfázott - egy vagyonnal tartozik a kutyái miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-hayden-panettiere-a-hosok-sorozat-szinesznoje-egy-vagyonnal-tartozik-a-kutyai-miatt.htmlIgen kínos helyzetbe került a Hősök című sorozat szöszi üdvöskéje. TV + Sztárok--Rogán Cecília soha nem használná ki férje befolyásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-rogan-cecilia-online-marketinggel-foglalkozik-sarka-kataval-nem-hasznalna-ki-rogan-antal-politikai.htmlÉletében először állt munkába Rogán Cecília, Sarka Katával fogtak közös vállalkozásba. Régóta jó barátságot ápolnak, ezért is tűnt kézenfekvőnek, hogy együtt dolgozzanak. Cecília élvezi az új kihívásokat, viszont férje, Rogán Antal tanácsait nem szokta kikérni. TV + Sztárok--Hoppá! Hódi Pamela bimbóvillantásra bíztatta Tápai Szabináthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-hodi-pamela-igy-szerette-volna-felhivni-magara-a-figyelmet-bimbovillantas-tapai-szabina.htmlSzeretett volna egy képet készíteni Pamela az ellenfél csapatáról, ezért megkérte Tápai Szabinát, dobja be bájait, hogy rá figyeljenek a focisták. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa: "Hazudnék, ha azt mondanám, nem félek"http://www.life.hu/sztarok/20160720-demcsak-zsuzsa-szerint-torokorszag-biztonsagok-de-benne-is-van-egy-kis-felsz.htmlA Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa jelenleg Törökországban nyaral. A közelmúlt eseményei miatt elárulta, van benne némi félelem és bizonytalanság leginkább azért, mert gyerekei is vele vannak... TV + SztárokOrigoRégi szereplőt köszönthetünk újra az Éjjel-nappal Budapestben!http://www.life.hu/sztarok/20160720-enb-rita-megujult-kulsovel-ter-vissza-az-ejjel-nappal-budapestbe.htmlKét év után, teljesen átalakulva tér vissza az Éjjel-nappal Budapest egyik alapszereplője. A sorozat kezdetétől másfél éven át láthattuk esténként a képernyőn Ritát, aki újra beleveti magát a forgatagba. TV + SztárokOrigoEz az élet! Így hasít a vízen motorcsónakjával Berki Krisztián: videó! http://www.life.hu/sztarok/20160719-berki-krisztian-igy-csapatja-a-motorcsonakkal-luxus-video-a-sztar-eletebol.htmlHa eddig nem találtunk volna ilyet, nos, most megvan az a hazánk fia, aki mindenhez ért. Ő pedig nem más, mint az Édes Élet sztárja, aki ezúttal hajóra pattant. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.