Rogán Cecília soha nem használná ki férje befolyását

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Sarka Kata tanács befolyás munka Rogán Antal Rogán Cecília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életében először állt munkába Rogán Cecília, Sarka Katával fogtak közös vállalkozásba. Régóta jó barátságot ápolnak, ezért is tűnt kézenfekvőnek, hogy együtt dolgozzanak. Cecília élvezi az új kihívásokat, viszont férje, Rogán Antal tanácsait nem szokta kikérni.

Néhány hónappal ezelőtt kezdett együtt dolgozni Sarka Kata és Rogán Cecília. Az eddig elsősorban családanyaként tevékenykedő Cecília nagyon is élvezi az új kihívásokat, és úgy véli Magyarországon normális is, hogy a feleség és a férj is dolgozik.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Ez élete első munkahelye, azt viszont leszögezte, hogy sosem használná ki az üzletben férje politikai befolyását. "Egy családban megbeszélik az adott nap történéseit. Mi is így teszünk Tónival, viszont nem kérünk egymástól tanácsokat. A cég online marketinggel, konkrétabban Instagram- és Facebook-hirdetésekkel foglalkozik ez a terület pedig elég távol áll Tóni munkájától, ahogy a politikától is" - mondta a hot! Magazinnak Rogán Cecília, aki nem tartja magát celebnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.