Hamilton nagy bajban: egykori kedvese miatt perlik a világsztárt

szerelem Lewis Hamilton per lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma 1-es sztár nem igazán lehet boldog az utóbbi időben. Egykori szerelmével, Nicole Scherzingerrel közös otthont terveztek, ám ez most kudarcba fulladt. 

Egy olasz építész jogi lé­pése­ket tesz Lewis Hamilton ellen. A férfi szerint amikor a sztár együtt járt az énekesnővel, Nicole Scherzingerrel egy 3,5 millió fontos, vagyis körülbelül 1,3 milliárd forint értékű szerelmi fészket tervezett Grenadába, amit az építész, Bernardo Bertucci el is készített. Azonban a szakítás után Hamilton lemondta a dolgot, ám a fizetés végül elmaradt - írja a The Sun.

Forrás: AFP/Max Nash

Az öt hálószobás, hangstúdióval kiegészített ingatlant a pilóta igazán személyesre tervezte, így a szakítás után már nem tart igényt a házra. Az építész most abban bízik, hogy valamennyi pénze megtérül, ugyanis állítása szerint előleget sem kért a pilótától, annyira megbízott benne.

Elképesztő! Így szedték szét a rajongók Rihannát: videó! http://www.life.hu/sztarok/20160801-rihanna-imadjak-a-rajongok-igy-orultek-meg-erte-egy-video-kedveert.htmlA nyolcszoros Grammy-díjas barbadosi énekesnő merész lépésre szánta el magát: testőrök nélkül, egyedül ugrott a rajongói nyakába. TV + Sztárok--Puzsér Róbert: "Ha másnak a gyereke hal meg, az természetesen a közvéleményre tartozik, az ő házasságának a válságát azonban mindenki tartsa tiszteletben" http://www.life.hu/sztarok/20160730-puzser-robert-posztolt-hajdu-peter-es-sarka-kata-hazassaganak-valsagarol.htmlAz elmúlt hét legmegdöbbentőbb sztárhíre kétségkívül az volt, hogy válságba került a Hajdú-Sarka házaspár kapcsolata. Hogy mi történt pontosan, csak ők tudják, annyi biztos, tényleg baj van, és nagy: pontosan akkora, hogy Kata már el is költözött közös otthonukból. A történtekhez természetesen Puzsér Róbert, Hajdú nagy ellenlábasa is hozzászólt: szinte már vártuk - a kritikusnak ugyanis mindenről van véleménye. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huEzek voltak Heath Ledger utolsó szavaihttp://www.life.hu/sztarok/20160729-kiderult-hogy-mik-voltak-heath-ledger-utolso-szavai.htmlNyolc és fél évvel azután, hogy Heath Ledger gyógyszertúladagolásban elhunyt, az édesapja elárulta, hogy mit mondott fia, mikor utoljára beszélt a testvérével... TV + Sztárok--Valósággá vált Endrei Judit legnagyobb álmahttp://www.life.hu/sztarok/20160729-endrei-judit-legnagyobb-alma-valt-valora-eljutott-peruba.htmlMég egy általános iskolai földrajzórán kezdett el ábrándozni Endrei Judit azokról a csodálatos helyekről, amiket a tankönyvben látott. Évtizedeken át álmodozni sem mert arról, hogy eljut egyszer arra a csodálatos helyre, az inkák szent városába, de nemrég sikerült! TV + Sztárok--Babos Tímea a csúcson: 750 milliót ütögetett össze!http://www.life.hu/sztarok/20160728-babos-timea-750-milliot-utogetett-ossze-a-sportolo-jelenleg-szingli.htmlA csinos teniszező jelenleg szingli és a karrierjére koncentrál. Bár a versenyekkel hatalmas összegeket szakít, sosem a pénz motiválta. TV + SztárokMTI/Kovács TamásMagyar szinkronnal is megnézhető Terence Hill búcsúbeszédehttp://www.life.hu/sztarok/20160728-bud-spencer-temetesen-terence-hill-meghato-bucsubeszedet-mondott-ujreti-laszlo-szinkronizalta-a.htmlA nagy bunyós halála után mindenki búcsút vett tőle, de mégis a legmeghatóbb Terence Hill elköszönése volt. Már feliratosan is megérintette a magyar rajongókat, mostantól viszont hallható magyar szinkronnal is.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.